Fiți mândre de trupurile voastre, dragi femei

Femeile au complexe, dar câte dintre femei ar trebui să fie cu adevărat complexate? Din punctul meu de vedere, niciuna. Oricât de mândră ar părea o femeie de ea însăși și oricât de mulțumită sau încântată ar fi ea de aspectul ei, are cel puțin o nemulțumire vis-a-vis de trupul ei. Dacă are sâni, consideră că n-are fund. Dacă este slabă, i-ar fi plăcut să fie voluptoasă. Dacă este prea înaltă, i-ar fi plăcut să fie mignonă și tot așa. Voi chiar credeți că noi, bărbații, băgăm în seamă toate defectele și neajunsurile voastre atunci când ne îndrăgostim de voi?

Nu spun că toate femeile sunt frumoase, spun că toate femeile sunt frumoase pentru bărbații lor. Deși noi, bărbații, suntem catalogați adesea ca fiind niște ființe superficiale, consider că această „superficialitate” a noastră este în beneficiul vostru, dragi femei. Nu vă privim ca pe niște obiecte sexuale și nici n-ar trebui să vă considerați a fi atunci când vă apreciem frumusețea și calitățile fizice. Și da, poate că vedem și fiecare defect sau neajuns al vostru, dar credeți că aceste aspecte „negative” chiar contează pentru noi? Bineînțeles că nu.

De exemplu, să luăm în calcul domeniul erotic. Credeți că ajung să facă masaj erotic în București doar cele mai frumoase femei din capitală? Sau credeți că maseuzele dintr-un salon de masaj erotic sau fetele care fac videochat sau cele care sunt actrițe porno, sunt chiar fără cusur? Chiar credeți că frumusețea lor este perfectă? Aceste femei își cunosc foarte bine valoarea, știu că sunt niște ființe desăvârșite și sunt mândre de trupurile lor. Cu adevărat frumoase sau nu, ele se iubesc și-și poartă corpurile cu o mândrie greu de închipuit, tocmai de aceea sunt pe placul bărbaților. Pentru că debordează de sexualitate, par să nu aibă complexe și nici temeri. Sunt sigure pe ele, se consideră frumoase, senzuale, minunate și tocmai de aceea au doar de câștigat. Au stimă de sine. Orice femeie ar trebui să aibă o stimă de sine sănătoasă.

Nu contează ce culoare are pielea ta, tipul de păr pe care îl ai, înălțimea sau greutatea ta, dragă femeie. Pentru bărbatul potrivit ești perfectă și ar trebui ca în preajma lui să te comporți fix ca o femeie desăvârșită pentru că el așa te vede. Când ești cu el nu ai de ce să îți fie rușine, nu-ți ascunde corpul, nu-ți mai dori calități pe care nu le ai, el nu bagă în seamă aceste aspecte. Fii curajoasă, ia inițiativa, iubește-l așa cum simți, suprinde-l și înțelege că el nu se va plictisi de tine odată cu trecerea anilor. Dar dacă totuși dragostea se epuizează, nu se întâmplă pentru că ai îmbătrânit sau te-ai îngrășat, ci pentru că iubirea se mai și termină uneori, iar problemele grave distrug relațiile, din păcate. Pentru bărbatul potrivit nu doar că ești de ajuns, ești toată lumea lui.

Nu spun să fii o femeie neîngrijită și nici să te culci pe o ureche că el te va iubi oricum, în orice moment al vieții și în orice condiție, deși așa ar fi ideal. Spun să te accepți așa cum ești, să te iubești, să fii puternică, demnă, senzuală, jovială, nebună, dezinhibată, a lui. Fii așa cum simți. Noi, bărbații, nu ne alegem femeile pentru „ambalaj”. Când ne căsătorim vedem femeia, însă vedem femeia dincolo de ceea ce este ea în acea zi, o vedem în viitor, iar ea este doamna sufletului, mama copiilor, ființa lângă care ne va face plăcere să îmbătrânim.

Așadar, fiți mândre de trupurile voastre, dragi femei. Pentru noi sunteți opere de artă.

ploaie

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.