Fotograful de la nunta mea

Era o zi calduroasa de primavara, totul in jur prindea viata si culoare, soarele ne incalzea cu blandetea lui si ne vestea faptul ca se aproprie o zi importanta, cea in care avem sa facem un juramant sacru (din punctul nostru de vedere) in fata noastra, a lui Dumnezeu si a prietenilor nostri, da, mai exact se aproprie nunta noastra.

Era o zi frumoasa insa eu eram cuprinsa de o emotie ciudata, nu stiam cum sa o identific, eram in toi cu pregatirile, mai exact am terminat in mare cam cu totul dar am lasat pe ultima suta de metri doar alegerea fotografului pentru nunta. Mi-am dorit liniste si timp pentru a putea alege fotograful de nunta potrivit mai ales ca nu de putine ori mi-am imaginat cum o sa stau in bratele sotului meu, in minunata noastra casuta si o sa rasfoim plini de emotie paginile pline de sentimente colorate ale albumul de nunta, un album viu si incarcat cu multa iubire.

Asta imi doresc asa ca am facut tot ce mi-a stat in putiinta sa gasesc cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti si sa ma pun de acord cu el. Am dat un search si am gasit un numar impresionant de fotografi de nunta insa cel mai mult am rezonat cu o prea draguta, care te pune pe ganduri din prima clipa cand accesezi site-ul ei, iti pune la dispozitie un ghid pentru alegerea fotografului de nunta insa isi prezinta si propriile lucrari prin care te cucereste.

Pe mine una ma impresionat placut in momentul in care am vazut ca povestea fiecarui cuplu se impletea perfect cu fotografiile surprinse la nunta, deci cum era de asteptat consider ca mi-am gasit fotograful de nunta potrivit si ma simt norocoasa. Nunta va avea loc in curand si o sa va tin la curent cu toate cele, inclusiv cu detalii despre fotograful de nunta despre care doresc sa scriu chiar un articol special dupa ce voi avea albumul de nunta in mainile mele.

cele-mai-bune-fotografii-de-nunta-2014-4

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Se mai câștigă și din afiliere!

Treaba asta cu afilierea, pentru unii e mină de aur. Vorbesc cei cu mii de vizite zilnice, care câștigă din...

Cum să nu-ți faci reclamă!

Vand/schimb samsung galaxy ace are sticla la touchscreen craopata dar nui afecteaza cu nimic utilizarea touchscreen-ului si are probleme cu...

Translate fail

Hai să vedem cum au dat alții chix cu niște traduceri. Și nu vorbesc de google translate la subtitrări, vorbesc...

Close