“Frecușul” dintre Rusia și Turcia e creat la oha!

Am impresia că “tensiunile” dintre Rusia și Turcia sunt create așa, la mișto, tocmai pentru a ieși niște meme-uri drăguțele. Că tot în America e ziua recunoștinței (cum naiba de n-am văzut încă români să serbeze și rahatul ăsta, nu știu), hai s-o punem de-o “miuță” între rusia și turcia. Și uite ce meme mișto ne iese, râde facebookul, unii se mai aruncă de la etaj de frică iar toată lumea e mulțumită.
putin

Într-un interviu acordat SputnykTV, președintele Turciei, Erdogan Edrogan Tobogan cel Mare, a declarat:
– Vorbisem cu Putin și negrișorul ăla de la Washington de-o acțiune în Siria controlată de prietenii de joacă ai lui fi-miu. Pezevenchiul ăla mic a ușchit-o în Azore la plajă și ăia și-au luat-o în cap. Uite ce le-a trecut prin cap, să se ducă în Paris să se împrăștie p-acolo. Putin mi-a zis că trimite un avion să survoleze zona. Cică o relicvă din anii 60, un Sukhoi Su-24 de trebuia casat. Aia au trimis. Noi am dat cu praștia după el, așa, la oha. Allah se gândea c-o să se prăbușească găina de fier din văzduh?

La rândul lui, Obama a declarat că situația trebuie detensionată rapid. am înțeles că ar fi în tratative cu clintoln, poate s-o împrumute pe Monica Lewinski pentru câteva zile lui Putin, să-l detensioneze pe om, că nebunul doarme cu o grenadă sub pernă…

În continuare, Erdogan Edrogan Tobogan cel Mare nu știe ce să facă, exact ca-n gif-ul animat cu Travolta, care a devenit la modă de câteva zile:
travolta
– Să-mi fac stocuri de ulei Floriol sau de la Bunica? Ca să mă bage la cuptor Putin. I-o plăcea cu usturoi sau fără? Allah, atâtea decizii am de luat!

Acest material este un pamflet și va fi tratat ca atare!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Numai filme proaste

N-am mai făcut joia cu filme de-o bucată bună de vreme. Asta deoarece am dat numai de filme proaste. În...

La bordel

- Bună ziua, doamnă Agripina! - Bună ziua! Domnule maior Anghelescu, bine aţi revenit pe la noi, spuse matroana cu...

Finala mică

Azi de la ora 23 avem finala mică la Campionatul mondial. Partida se va disputa între Olanda, care-a pierdut în...

Close