Gangnam Style!

Știți cu toții melodia deja celebră. Gangnam Style, oppa gangnam style! ne cântă PSY. Ei, melodia a ajuns la peste 1 miliard de vizualizări.

Este prima melodie care depășește bariera aceasta. Cică primul cântăreț care a depășit un miliard de vizualizări pe youtube, la TOATE CÂNTECELE adunate ar fi lady caca gaga, s-avem iertare boieri dvs. pentru mojicie!

Numai că acest PSY, până mai ieri necunoscut, a depășit un miliard numai pentru o melodie. A, că mai are vreo 3-4 melodii, e partea a doua.

Cică cea mai mare realizare a lui a fost melodia asta. Așa o fi. Am văzut niște concerte de-ale lui. Râzi cu lacrimi. L-am văzut cântânt în piscine, în spa exterior, în costume de damă, imitându-le pe Beyonce și madama de mai sus. L-am văzut dansând alături de MC Hammer (care se ține bine moșul, dă din el de juri ce-i aia!), sau cântând diferite melodii care nu-i aparțin.
Na, o să vedem până unde va ajunge cu Gangnam Style.

S-au legat unii de profețiile lui Nostrdamus. Că dacă ajunge la 1 miliard, vine sfârșitul. A depășit un miliard. Ideea din spatele poveștii era că în țara amurgului răsare, ori nuș cum, când vor fi 9 zerouri, e jale. Adică vezi tu, în Coreea, care e țara de amurg al răsăritului de miazpnoapte, s-au descoperit 9 zerouri! Gata, s-au descoperit 9 zerouri, fix în Gangnam Style, e apocalipsa.
Și dacă stăm bine să ne gândim, serverul iutub nu e în Coreea… Și nu e prima dată când sunt 9 zerouri în țara aia. Sau în oricare alta. Așa că lăsați prostiile. Nimeni nu știe când va veni.
Așa că, până atunci, Gangnam Style!

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cele mai emoționante poze din lume!

Prima parte Partea a doua A venit timpul să prezint și cea de-a treia parte din cele mai emoționante fotografii...

INFORMATIA SI MASS-MEDIA!

"Lumea are acum atâta informatie, încât nu stie ce sa faca cu ea..." - Michele Flowerbomb Traim intr-o lume agitata,...

De ce e Brazilia favorită?

Încep prin a vă spune că nu sunt microbist și că, de-a lungul timpului am dezvoltat o oarecare "ură" față...

Close