Gangnam Style!

Știți cu toții melodia deja celebră. Gangnam Style, oppa gangnam style! ne cântă PSY. Ei, melodia a ajuns la peste 1 miliard de vizualizări.

Este prima melodie care depășește bariera aceasta. Cică primul cântăreț care a depășit un miliard de vizualizări pe youtube, la TOATE CÂNTECELE adunate ar fi lady caca gaga, s-avem iertare boieri dvs. pentru mojicie!

Numai că acest PSY, până mai ieri necunoscut, a depășit un miliard numai pentru o melodie. A, că mai are vreo 3-4 melodii, e partea a doua.

Cică cea mai mare realizare a lui a fost melodia asta. Așa o fi. Am văzut niște concerte de-ale lui. Râzi cu lacrimi. L-am văzut cântânt în piscine, în spa exterior, în costume de damă, imitându-le pe Beyonce și madama de mai sus. L-am văzut dansând alături de MC Hammer (care se ține bine moșul, dă din el de juri ce-i aia!), sau cântând diferite melodii care nu-i aparțin.
Na, o să vedem până unde va ajunge cu Gangnam Style.

S-au legat unii de profețiile lui Nostrdamus. Că dacă ajunge la 1 miliard, vine sfârșitul. A depășit un miliard. Ideea din spatele poveștii era că în țara amurgului răsare, ori nuș cum, când vor fi 9 zerouri, e jale. Adică vezi tu, în Coreea, care e țara de amurg al răsăritului de miazpnoapte, s-au descoperit 9 zerouri! Gata, s-au descoperit 9 zerouri, fix în Gangnam Style, e apocalipsa.
Și dacă stăm bine să ne gândim, serverul iutub nu e în Coreea… Și nu e prima dată când sunt 9 zerouri în țara aia. Sau în oricare alta. Așa că lăsați prostiile. Nimeni nu știe când va veni.
Așa că, până atunci, Gangnam Style!

Comments

comments

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Nebunia Black Friday continuă la telefoanele LG!

Abia am luat puțin pauză de la Black Friday... nici nu mi-a venit încă tableta. Azi ajunge, abia aștept. Și...

Cele mai emoționante melodii

Vreți să ascultați cele mai emoționate melodii? Luați melodiile celor de la Radiohead. De fiecare dată când dau de vreo...

Cine e ăsta?

Vi s-a întâmplat vreodată să vă întâlniți cu cineva pe stradă, să vă salutați, să duceți o discuție d-asta de...

Close