Gardienii Galaxiei – un “must see”!

Well, Marvel… fuck you! But in a good way!

Dacă aș fi Rocket, așa aș începe acest post. Și asta deoarece Marvel a născocit “Gardienii Galaxiei“. O poveste fabtastică, plină de efecte speciale, de umor, de cretinătate infantilă, de lupte, încât să fie pe plac absolut oricui, indiferent de vârstă.
Nu contează dacă ai 5 ani și părinții tăi sunt senatori. Nu contează că ești contabil de 30 de ani, nici un fost poștaș de 80. Acest film îți va plăcea. Și-ți va plăcea așa de mult încât abia vei aștepta să apară și partea a doua.

Filmul este adus în cinematografele românești de vineri, grație CineForum
guardian-of-the-galaxy-poster1
Povestea îl prezintă pe Peter Quill, un experimentat pilot, cam plin de sine, aiurit, răufăcător. Dar în sensul bun, după cum vom vedea urmând șirul poveștii. Acesta este tocmit să fure un glob de metal tare ciudat.
Însă, pe urmele buclucașului glom, mai erau câțiva. Unii doar ca să-l vândă, acest costând imens, alții pentru a conduce lumea. Asta deoarece, după cum vom vedea, în interiorul acelui glob se afla o sursă de putere inimaginabilă. Un fel de “Scânteie” ca-n Transformers.
Ei bine, puterea aia nu putea fi controlată de un om normal, ci doar de unii extratereștri.
Da, acțiunea se petrece undeva interstelar. Peter pune mâna pe glob, însă Gomora, “a drop-dead gorgeous alien” încearcă să-l fure, la rândul ei, pentru a împlini porunca stăpânului, nemilosul Ronan.

Pe parcurs, Peter se întâlnește cu Rocket, un raton al naibii de isteț, care știa pe de rost tabla înmulțirii cu 162. Ratonul ăsta a făcut jumătate din film. Cel mai nesimțit caracter. însă și cel mai inteligent. Genul ăla de “Wolf McQuade”, căruia să nu-i pasă de nimic și să-i iasă treaba cât se poate de bine. Ratonul avea ca gardă personală pe Groot, un om-copac, nu foarte iluminat la mansardă. Vocea lui rocket este a lui Bradley Cooper, iar a lui Groot este a lui vin Diesel. Nu săriți în sus, tot filmul a avut 7 replici. De șase ori a zis “I am Groot“, și o dată “We are Groot“.
Distrugătorul Drax (Dave Batista) vine să completeze lista de aiuriți. Acești își vor uni forțele pentru a-l înfrânge pe puternicul Ronan, care dorea să extermine o planetă întreagă.

Dacă vor reuși eroii noștri să-l oprescă, veți afla doar urmărind acest film excelent. Film a cărui continuare s-a lăsat să “transpire“.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La ce seriale mă uit

Trebuie musai să-mi fac o listă cu ce seriale urmăresc. Nu neapărat ca să mă laud față de voi, ci...

REALIZARI MARCATE,PROMISIUNI..UITATE!

Cam asa se poate spune acum, dupa cca. 10 luni de guvernare cand cei din fruntea PSD-ului au prezentat triumfator...

RUSINE, MARE RUSINE!…

Oare ce-as mai putea sa spun acum, dupa acest penibil 1-5 al FCSB-ului in disputa de aseara cu LAZIO Roma!?...

Close