Get Hard – sau don’t die trying!

Will Farrell face un rol de zile mari în comedia Get Hard – Mare și tare. La film l-am trimis pe Silviu în locul meu. Să se mai cultive și omul cu ocazia asta 🙂

Acesta l-a declarat ca o comedie ușoară, însă plină de stereotipuri. Încă n-am apucat să văd filmul personal ca să-mi pot face o părere proprie, însă din trailer a părut frumos. Evident, în trailere avem toate secvențele bune, toate momentele comice, de acțiune, ca să pară atragător filmul. Însă, impresia mea este că filmul nu vă va plictisi, ci vă veți amuza copios. Lăsând de-o parte stereotipurile, o comedie te amuză.
Doar dacă-l vedeam pe Charlie Chaplin sau pe Stan și Bran știam ce prostii vor face și tot ne amuzam pe seama lor.
get hard

Ideea din Get Hard am văzut-o aplicată cu mare succes la Big Stan. Același calapod, unul delapidează o sumă de bani, apoi e anunțat că va fi trimis la pușcărie, pentru reabilitare. Nu înțeleg cum merge justiția în America. Anunți omul că-l vei băga la mititica, însă îl lași 30 de zile liber, înainte de asta.
ei bine, în această perioadă, personajul principal are timp să se antranezxe pentru pușcărie.
În Big Stan aveam de-a face cu un temut luptător al artelor marțiale, iar în Get Hard avem de-a face cu un Home-Boy. Alb, însă dacă Dumnezeu a făcut Mayo (Maioneză), cu asta lucrăm. Îl facem băiat de ghetou, cel puțin așa de formă, astfel încât la puțcărie să nu aibă frica de cuțit sau viol, pe care ar fi avut-o fără a primi instrucțiunile unui recidivist de profesie, doar pe baza culorii pielii.
Filmul apare azi în toate cinematografele din România, mulțumită Freeman Entertainment.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Curtea perfectă

De ceva vreme, de când cu scandalul Discovery - RCS, nu prea mai am la ce mă uita la TV....

Cum orice hoț e țigan, așa orice criminal e nazist!

Am citit azi o știre despre un descreierat care confecționa bombe și le scotea la vânzare. Tâmpenia lui a făcut...

Prima caricatură

Cu asta pornesc seria de caricaturi. Enjoy le.. porumboi!

Close