GIGI BECALI POATE DA LOVITURA!…

Este anuntul ,,bomba”,cum le place unora sa tot spuna!,aparut pe site-ul Gazetei Sporturilor”de astazi,prin care patronul, ,,antrenorul” si…atotstiitorul FCSB-ului ,mandru’ de el nevoie mare,isi anunta cititorii(sustinatori nu mai are cam de multa vreme)ca…mai da,,o lovitura”!Dar,ma intreb si poate va intrebati mirati:ce …bomba sa mai dai cand echipa pa care a distrus-o si ina o mai ai,e de de multa vreme pe la periferia clasamentului?!Nu a dat destule?Mai vrea oare sa-si sporeasca averea prin vinderea(comercializarea)altor jucatori-sclavi?!Acum,din nou,cica i-a venit randul lui Florin Tanase,solicitat ,zice el,denu stiu ce echipa de prin nordul Americii,acolo unde fotbalul este precum… baseballul pe la noi!

,,Gigi Becali vrea să își vândă vedetele pe bani mulți, iar Florin Tănase ar putea fi primul pe listă,titreaza si anunta susamintita sursa,cat si Ioan Becali,la Digi Sport.In vară, New York Red Bulls s-a interesat de Tănase și era dispusă să ofere 5 milioane de dolari. “Dar…comerciantul GIGI ,specialist oier dar si in… transfer,doreste acum… 3.000.000 de euro, potrivit transfermarkt!Chiar daca Florin Tănase a venit la FCSB în 2016,de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro si n-a prea rupt gura targului prin prestatiile sale modeste,unele chiar detestabile! Dar targu-i targ,nu se discuta,iar afacerile continua.Sporesc! Fotbalul?Pe planul doi,nu-i chiar detestabile! Dar targu-i targ,nu se discuta,iar afacerile continua.Sporesc! Fotbalul?Pe planul doi,nu-i starneste interesul!E doar o pura afacere cu…,,bombe”si palavrageli, ca rad si cainii de el!Sa vedem insa ce-o fi in asta seara cand FCSB-ul si CFR-ul ,departe de asi mai diputa trofeul,se intalnesc iarasi intr-o disputa care pe care.O fi mare,o fi mic,deocamdata nimeni nu stie nimc.Ce o mai fi ,se va vedea! Sigur insa averea dumisale,adica a donului Gigi,nu va scadea.Asta-i explicatia!

.

 

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Tâmplarul

Primit de la nevastă-mea pe mail. E o pildă ceva de prin cărți bisericești. Doi fraţi care trăiau în gospodării...

Leapşă zemoasă!

Cred că femeia asta degeaba fu la miting. Că nu prea avu parte de scandal, aşa că se gândi să-mi...

Triatlon Mamaia 2013. O experiență unică!

Ce spun picioarele unei blonde, la 4 dimineața? - În sfârșit împreună! În același stil, ce spun picioarele Spanacului acum?...

Close