Goana după senzațional

Nu că aș fi eu mare jurnalist, însă azi am să vă vorbesc de goana asta nebună după senzațional.
Văd peste tot titluri idioate de genul:

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!

shockingHai, am înțeles că titlurile trebuie să atragă. Numai că povestea din spatele titlului care te face să cazi de pe scaun și să-ți dai pumni în cap dacă nu dai click să citești știrea, e foarte fadă. Și n-are nicio legătură cu titlul ăla bombă trântit în mijlocul paginii.

Când lucram și eu la ziar, titlurile bombă erau alea de genul: Mădălina e o curvă!

Și lumea se ducea imediat la pagina 3 să citească de ce era curvă Mădălina.
Acum numai titluri d-astea de prost gust. Am eu impresia sau ăștia sunt plătiți cu 1 cent pe clickul pe care-l dă prostimea pe link? În cazul ăsta, îmi vreau cei 10 cenți înapoi…

Hai să vedem și știrile celor 3 titluri de mai sus.

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
Astăzi, Adrinel Surdu, marele nostru cel mai fotbalist valoros a făcut ceva ce nimeni nu credea că o va face! A Tras pe nas un litru de pepsi!
Totul a fost o podeapsă după ce-a pierdut o partidă de poker cu Bolohan!
“M-am jurat că n-am să mai trag nimic pe nas… Însă comanda e comandă” a declarat Surdu pentru reporterii noștri.

SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
Domnul X-ulescu Georgel a făcut azi un gest care a lăsat cu gura căscată o mulțime de gură cască. A cerut-o de soție pe logodnica sa… în fața altarului! Senzațional! Reporterii noștri, primi aflați la fața locului, au reușit să-i zmulgă câtorva cuvinte domnului x-ulescu.
“Sunt realmente bucuros. Viața mea a căpătat sens dintr-o dată. nu credeam că voi reuși să fac așa ceva vreaodată”, a declarat acesta cu lacrimi în ochi, tremurând de emoție.

ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!
Ciprinel Gemănescu din Copăceii de Deal este ultimul câștigător al potului cel mare și bănos de la Loto! Ce-a făcut la aflarea veștii este de-a dreptul șocant!
Acesta a… dat de băut la toată lumea din crâșmă! Incredibil!
“Io de când am fost pă lume n-am câștigat nimica. Ș-acum am băgat banii la oha că m-a rugat nevasta. A completat biletu’ tanti Jeni de la ghișeu” a declarat Ciprinel, gâtuit de emoție, reporterilor noștri.

Acum, dacă ar fi fost după mine, la titlurile de mai sus eu aș pune alte știri. Într-adevăr senzaționale. Așa din burtă, cum sunt peste 90% din știrile de scandal de azi. Astea pentru prostime.

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
Surdu a reușit performanța de-a bea peste un litru de pepsi. Cu nasul! Dintr-o singură răsuflare. Și asta în timp ce era atârnat cu capul în jos și biciuit de 5 olandezi voinici! Este o performață unică în lume! De-a dreptul incredibil acest Surdu! A mai pus iar țărișoara noastră pe hartă prin această uimitoare performanță, demnă de Cartea Recordurilor!
Dacă tot ai pus un titlu d-ăsta, fă naibii o știe de senzație. Fă un bici frumos dintr-o grămadă de rahat. Nu va sta nimeni să cerceteze Cartea Recordurilor dacă Adrinel Surdu a făcut ce-ați pus în știrea aia de senzație!

SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
X-ulescu Ion a cerut-o pe logodnica sa de soție. Astra nu este o știe de senzație în sine. Dar, a șocat întreaga audiență și întreaba privitorime cânmd a făcut acest gest total dezbrăcat! Și-n fața altarului Copiii lui Baal!
Logodnica sa a acceptat îndată cererea mânuței. Care după cuim se ștrie, nu numai mânuța i s-a oferit, ea fiind halipăpită de sectanți. Miliția încă face cercetări în acest caz senzațional.
Peste 3 zile de voiluri și crime și alte bălți de sânge ale Elodiei, numeni nu-și va aduce aminte de știrea de mai sus. Nimeni n u va face cercetări de nebun…

ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!
Ciprinel Gemănescu este fericitl câștigător al marelui premiu aruncat în joc de Loteria Română. Acesta a câștigat peste 7 milioane de euro, jucând o variantă simplă, după spusele lui “la oha!”.
Apoi a dat de băut băuturi scumpe la tot satul. S-au făcut cereri de coniac vechi, fin, pentru sărbătoarea din Copăceii de Deal. S-au cpnsumat peste 300.000 de litri de bere, 100.000 de litriu de vin și în jur de 300 de sticle de coniac scump. Toată afacerea l-a costat pe ciprionel în jur de 500.000 de euro. Bani pe care-i va da după ce-și va primi partea de câștig, după dijmurirea de la stat! Căci, statul român îi va lua taxe pe impozit pe venit de 16%!
Șocant!

Peste 3 zile n-o să mai știe nimeni de beția cruntă a lui Ciprinel. Toți vor spune “uite-al dracului, a băut ca porcul”. Iar despre taxele statului, știm cu toții. “Asta e legea”.

Știri pentru prostime. Senzațional de șocant!

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să-ți faci un CV impresionant?

În viață suntem nevoiți ca, pentru fiecare loc de muncă, să prezentăm un CV. Doar în cazul în care sunteți...

AFLATE SI… LA LUME DATE!

  Un indian,Sundar Singh,trecut la creştinism după ce a avut in prealabil o vedenie în care i s-a arătat Iisus...

Ce telefon să-mi iau?

Am o întrebare pentru popor. Ce telefon să-mi iau? Musai trebuie să-mi schimb janghina actuală, după cum bine știți. După...

Close