Goana după senzațional

Nu că aș fi eu mare jurnalist, însă azi am să vă vorbesc de goana asta nebună după senzațional.
Văd peste tot titluri idioate de genul:

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!

shockingHai, am înțeles că titlurile trebuie să atragă. Numai că povestea din spatele titlului care te face să cazi de pe scaun și să-ți dai pumni în cap dacă nu dai click să citești știrea, e foarte fadă. Și n-are nicio legătură cu titlul ăla bombă trântit în mijlocul paginii.

Când lucram și eu la ziar, titlurile bombă erau alea de genul: Mădălina e o curvă!

Și lumea se ducea imediat la pagina 3 să citească de ce era curvă Mădălina.
Acum numai titluri d-astea de prost gust. Am eu impresia sau ăștia sunt plătiți cu 1 cent pe clickul pe care-l dă prostimea pe link? În cazul ăsta, îmi vreau cei 10 cenți înapoi…

Hai să vedem și știrile celor 3 titluri de mai sus.

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
Astăzi, Adrinel Surdu, marele nostru cel mai fotbalist valoros a făcut ceva ce nimeni nu credea că o va face! A Tras pe nas un litru de pepsi!
Totul a fost o podeapsă după ce-a pierdut o partidă de poker cu Bolohan!
“M-am jurat că n-am să mai trag nimic pe nas… Însă comanda e comandă” a declarat Surdu pentru reporterii noștri.

SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
Domnul X-ulescu Georgel a făcut azi un gest care a lăsat cu gura căscată o mulțime de gură cască. A cerut-o de soție pe logodnica sa… în fața altarului! Senzațional! Reporterii noștri, primi aflați la fața locului, au reușit să-i zmulgă câtorva cuvinte domnului x-ulescu.
“Sunt realmente bucuros. Viața mea a căpătat sens dintr-o dată. nu credeam că voi reuși să fac așa ceva vreaodată”, a declarat acesta cu lacrimi în ochi, tremurând de emoție.

ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!
Ciprinel Gemănescu din Copăceii de Deal este ultimul câștigător al potului cel mare și bănos de la Loto! Ce-a făcut la aflarea veștii este de-a dreptul șocant!
Acesta a… dat de băut la toată lumea din crâșmă! Incredibil!
“Io de când am fost pă lume n-am câștigat nimica. Ș-acum am băgat banii la oha că m-a rugat nevasta. A completat biletu’ tanti Jeni de la ghișeu” a declarat Ciprinel, gâtuit de emoție, reporterilor noștri.

Acum, dacă ar fi fost după mine, la titlurile de mai sus eu aș pune alte știri. Într-adevăr senzaționale. Așa din burtă, cum sunt peste 90% din știrile de scandal de azi. Astea pentru prostime.

INCREDIBIL CE-A FĂCUT SURDU! NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI
Surdu a reușit performanța de-a bea peste un litru de pepsi. Cu nasul! Dintr-o singură răsuflare. Și asta în timp ce era atârnat cu capul în jos și biciuit de 5 olandezi voinici! Este o performață unică în lume! De-a dreptul incredibil acest Surdu! A mai pus iar țărișoara noastră pe hartă prin această uimitoare performanță, demnă de Cartea Recordurilor!
Dacă tot ai pus un titlu d-ăsta, fă naibii o știe de senzație. Fă un bici frumos dintr-o grămadă de rahat. Nu va sta nimeni să cerceteze Cartea Recordurilor dacă Adrinel Surdu a făcut ce-ați pus în știrea aia de senzație!

SENZAȚIONAL! GESTUL PE CARE L-A FĂCUT X-ULESCU VĂ VA LĂSA CU GURA CĂSCATĂ!
X-ulescu Ion a cerut-o pe logodnica sa de soție. Astra nu este o știe de senzație în sine. Dar, a șocat întreaga audiență și întreaba privitorime cânmd a făcut acest gest total dezbrăcat! Și-n fața altarului Copiii lui Baal!
Logodnica sa a acceptat îndată cererea mânuței. Care după cuim se ștrie, nu numai mânuța i s-a oferit, ea fiind halipăpită de sectanți. Miliția încă face cercetări în acest caz senzațional.
Peste 3 zile de voiluri și crime și alte bălți de sânge ale Elodiei, numeni nu-și va aduce aminte de știrea de mai sus. Nimeni n u va face cercetări de nebun…

ȘOC! CE-A FĂCUT UN TÂNĂR DIN COPĂCEII DE DEAL CÂND A CÂȘTIGAT LA LOTO!
Ciprinel Gemănescu este fericitl câștigător al marelui premiu aruncat în joc de Loteria Română. Acesta a câștigat peste 7 milioane de euro, jucând o variantă simplă, după spusele lui “la oha!”.
Apoi a dat de băut băuturi scumpe la tot satul. S-au făcut cereri de coniac vechi, fin, pentru sărbătoarea din Copăceii de Deal. S-au cpnsumat peste 300.000 de litri de bere, 100.000 de litriu de vin și în jur de 300 de sticle de coniac scump. Toată afacerea l-a costat pe ciprionel în jur de 500.000 de euro. Bani pe care-i va da după ce-și va primi partea de câștig, după dijmurirea de la stat! Căci, statul român îi va lua taxe pe impozit pe venit de 16%!
Șocant!

Peste 3 zile n-o să mai știe nimeni de beția cruntă a lui Ciprinel. Toți vor spune “uite-al dracului, a băut ca porcul”. Iar despre taxele statului, știm cu toții. “Asta e legea”.

Știri pentru prostime. Senzațional de șocant!

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La mulți ani!

Ăsta e ultimul post scris pe anul în curs. Toată treaba (aproape) e gata. Și-am vorbit cu gagicile să vă...

SCHIMBATI- LE DENUMIREA!…

Aproape zilnic, ca orice iubitor al sportului, urmaresc cu viu si justificat inters mai toate rubricile profilate pe acest popular...

Orașe fantomă

Vă voi arăta mai jos o listă cu orașele fantomă care sunt pe glob, prezentate în ordine alfabetică. Unele sunt...

Close