GoTo Global Car – masini pentru inchiriere, direct din aeroport

Transportul in comun nu mai este de mult o varianta pentru multi dintre noi, deoarece avem in general de parcurs mai multe drumuri pe zi, avem cumparaturi, trebuie sa ducem copiii la scoala sau la antrenamente si ar dura prea mult timp. Din astfel de motive majoritatea oamenilor prefera sa opteze pentru masina personala. Obisnuiti asa, cand mergi in alt oras este greu sa nu ai o masina la indemana, iar din acest motiv GoTo Global Car este varianta optima pentru tine.

Poti inchiria oricand o masina daca mergi in interes de serviciu sau in concediu in Bucuresti, iar echipa te asteapta la aeroport in Otopeni si chiar si in Baneasa. Este mult mai simplu sa te deplasezi cu ajutorul unui autoturism si acum nici nu trebuie sa mai pleci cu masina proprie de acasa pentru ca drumul poate fi obositor. Inchiriezi o masina si mergi exact acolo unde iti doresti, fara sa astepti dupa programul trenurilor, tramvaielor sau autobuzelor. 

Alege masina potrivita

Daca accesezi site-ul goto-globalcar.ro poti vedea toata flota auto de care acestia dispun. In functie de ceea ce iti doresti poti beneficia de masini mici, medii sau chiar de lux, alaturi de limuzine. Depinde de tine ce preferi si care este suma pe care esti dispus sa o cheltuiesti. Acestia au preturi accesibile si cu cat inchiriezi pentru mai multe zile cu atat beneficiezi de un tarif mai scazut per zi, ceea ce nu poate fi decat in avantajul tau.

Echipa este formata din oameni care se tin de cuvant si care te ajuta cu ceea ce ai nevoie. Poti cere ajutorul atunci cand ai nevoie si te vor lamuri cu privire la orice intrebare ai. Poti chiar sa aduci cu tine si patrupedul pentru ca masinile sunt pet friendly.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul, sa alegi masina si sa o rezervi pentru perioada in care ai nevoie. Cand o vei prelua din aeroport aceasta va avea plinul facut, deci poti porni direct la drum fara alte griji. Masinile sunt atent verificate si poti avea astfel certitudinea ca nu vei avea probleme la motor sau alte aspecte de acest gen.

Bucura-te de concediu si alege GoTo Global Car pentru a beneficia de o masina cu toate utilitatile disponibile ( aer conditionat, radio, airbag si altele). Acceseaza site-ul si alege. Poti primi mai multe informatii daca suni la numarul de telefon +40737452540 sau daca trimiti un e-mail la adresa office@goto-globalcar.ro.

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.