GRESELI FACUTE LA SALA DE FITNESS!…

Multi dintre dumneavoastra obisnuiesc din ‘n motive sa mearga,des sau mai rar,la sala de fitness.Este desigur,un lucru bun,folositor pentru reusita caruia trebuie sa respecti niste reguli.Unii o fac si reusesc,altii nu,iar din aceasta cauza efectul muncii lor de asi croi un corp frumos,esuiaza sau intarzie sa apara.Atunci se intreba:de ce oare nu reusesc sa-mi sonstruiesc masa musculara?!Oricât am încercat, nu vad nici-un rezultat! Iata si raspunsul:S-ar putea ca acestia sa comita mai multe greseli de care inca nu stiu. Sau cred ca ridicarea greutatilor este suficienta pentru a avea un corp de invidiat.
Sunt mai multe reguli de care trebuie sa tina cont atunci când mergi la sala, dar în acelasi timp este bine sa se stie ce greselile trebuie evitate.Daca se tine cont de ele, rezultatele vor începe sa se vada în scurt timp.Pentru inceput,doar cateva:

-Nu executati o varietate de exercitii pentru muschi

Seturile de axercitii repetate sunt considerate cele mai bune pentru dezvoltarea masei musculare, însa acest lucru nu e suficient. Muschii au nevoie de varietate. Cel mai bine este sa folosesti geutati mari si sa faci mai putine repetari.

-Poate ca nu manâncati suficient

Daca totusi vreti sa aratati ca Arnold Schwarzenegger în tinerete, nu e suficient sa tragi de fiare. Muschii au nevoie de proteine si carbohidrati, combinate într-o dieta echilibrata.

-Faceti aceleasi exercitii

S-ar putea sa va placa sa faceti acelasi tip de exercitii, dar muschii se obifnuiesc cu ele si capata rezistenta, asa ca ar trebui sa le mai combinati. Diferenta poate fi facuta chiar si de mici schimbari de exercitii.

-Faceti prea multe exercitii cardio

Nu va axati pe exercitiile cardio. Ele reduc grasimea din organism, dar nu prea îsi aduc aportul la dezvoltarea masei musculare. Este recomandat sa nu faceti exercitii cardio mai mult de 30 de minute.

-Va asteptati la rezultate rapide

Din cauza ca asteapta rezultate rapide, multi renunta sa mai mearga la sala dupa doar câteva sedinte. Un corp perfect nu se modeleaza peste noapte. În plus, chiar daca ajungeti la aspectul fizic pe care vi-l doriti, trebuie sa continuati sa faceti exercitii pentru a mentine asa.

-Nu va monitorizezi progresul

N-o sa stii daca faci progrese daca nu va monitorizati evolutia atunci când mergi la sala. Trebuie sa tineti evidenta tipurilor de exercitii, a numarului de repetitii, a greutatilor folosite si a pauzelor pe care le-ati luat.

Tineti cont de toate aceste pareri si sfaturi,iar in timp va veti convinge de utilitate .lor!Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Să râdem și de Francisc Vasile!

Dacă tot am râs de alții, hai să râdem puțin și de Francisc Vasile, adică subsemnatul! 1) Mama s-a chinuit...

Singer

Voi știți cum arată o mașină de cusut da? Majoritatea știți de mașinile alea vechi cu pedală. Am și eu...

Momentul în care depui armele

Cu toții am trecut prin momente mai puțin bune sau de-a dreptul oribile. Însă doar de câteva ori am ajuns...

Close