Gringo – comedia care merita vazuta!

Ieri am fost sa vizionez comedia Gringo. Asa ca l-am luat pe “Parpalac Man” de-o aripa si haida la film. Ca nu mai fuseseram de-o buna bucata de vreme si se cerea. Si ce merita sa vezi cand nu te-ai mai dus la cinema de-o vreme indelungata? O comedie buna. Atat de buna incat Charlize Theron pare o CAP-ista trecuta, cand sparge ceapa in pumn.

Actiunea filmului este destul de complicata si trebuie sa fii atent ca sa tii minte mai toti protagonistii precum cu ce se ocupa, care-s buni, care-s rai. Insa nu te da peste cap, nu te face sa pierzi sirul povestii, deoarece actiunea curge uniform de-a lungul peliculei.

Harold, un angajat al unei companii farmaceutice se afla prins, fara stirea sa, intr-o incurcatura creata de cel mai bun prieten al sau. Chiar seful sau. Care, pe ascuns, ii mai facea si neseste-sii “o panza“, doua. Dar treaba se complica mai mult, cand Elaine (Charlize Theron) isi baga coada mai abitir ca dracul in treaba asta. Ahtiata dupa putere, extrem de aroganta, reuseste sa fie in top, multumita “fustitei si guritei“.

Bietul Harold se trezeste in Mexic, in mijlocul unei povesti pe care nu o pricepe deloc. Droguri. Pe care compania pentru care se lupta muncind noptile, le producea in masa, vanzandu-le unui cartel de droguri. Si cum putea fi trecut usor la “victima colaterala“, Elaine, imbarligandu-l pe seful acestuia, pun la cale uciderea ametitului.

In timp ce sefii ii puneau la cale uciderea, Harold afla ca nevasta-sa il paraseste. Nu stia bietul de el ca proasta se culca fix cu sefu-sau. Insa isi da seama ca i se port sambetele cand isi lasa telefonul pe masa, cu aplicatia reportofon pornita, in timpul cinei cu cei doi sefi. Care se apucasera sa discute tacticos cum ar trebui sa dispara Harold cat mai curand.

Si dintr-o data, din incornoratul ametit, Harold pune la cale un plan de a-si face sefii sa plateasca. Insa, nefiind invatat cu astfel de lucruri, planul sau ia o turnura neasteptata.

Daca va reusi acesta sa iasa din incurcatura creata, va ramane sa urmariti singuri, incepand de vineri, 16 martie, filmul “Gringo“, adus in tara gratie Vertical Entertainment.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De azi am șapcă și tricou cu Spanac!

Din ciclul "poa' sa ninga, poa' sa ploua/ Ma doare-n cot, caci eu am sapca noua", azi fac parada modei....

UNDE-S REVELIOANELE DE ALTADATA?!

Parafrazand poetul ma tot intreb de fiecare data, in special dupa ce, ca telespectator, incerc sa privesc pe micul ecran,...

Shmoo, Momax si cu Feng shui

Fix draci-laci! Cam asta insemna pentru mine acest concept de feng shui. Dar am auzit azi, maine, raspoimaine... Incepusem sa...

Close