Guleai la malul mării

Pe timp de vară ce credeți că făcea Spanacul, asta pe când era mai tinerel? Guleai la malul mării!

Eram prin vara lui 2007, patru prieteni nedespărțiți. Și hai să mergem și noi la mare. Două zile, într-un weekend de pomină. Am luat fiecare cam 150-200 lei la el, bagă benzină până-n vârf și tuleo pe plajă.
Iată cum eram dimineața, înainte de plecare!
in-casa

Numi că până la plajă mai aveam de mers, cam 4 ore prin soare… De la Bucale până la Eforie. Habar n-am dacă nord sau sud, cică aia unde erau mai mult pensionari. Pe drum mi-am luat următoarele:
– sticlă de suc
– sticlă de Tanita de ciocolată
– gumă de mestecat
– sticksuri
– bomboane de ciocolată Rum Cocos (băi, excelente sunt alea, păcat că-s mai scumpe decât carnea de mânzat…)

Prin atâta drum… M-a luat somnul, așa c-am adormit. Și de la Tanita și de la Rum Cocos… Vedeam totul în reluare, așa că m-am pus la somn în mașină. Și mi-au scăpat din pungă vreo 3-4 bomboane. Exact între mine și C. N conducea, R era lângă el. eu și C dormeam în spate ca porcii. Și pe la Constanța ne trezim. Când ne dăm jos din mașină mă uit la C. Era ăla plin pe pantaloni, jurai că s-a scăpat pe el. La fel era și bancheta, dintr-un belu frumos era maronie așa… De parcă era cântăreală de bere cu mămăligă, cu lubeniță și iaurt!
– Băăăă, te-ai cântărit pe tine! Urlu arătând către pantalonii lui C.
N se întoarce și începe să urle!
– Bă, te-ai c…t în mașină mă porcule? Uite ce dracu mi-ai făcut la banchetă!

Eu râdeam de nu mai aveam aur, iar R ne făcea poze.
C era încurcat, știa sigur că nu s-a cântărit pe el, N era plin de spume pentru banchetă…

Apoi vede la mine în punga din mână câteva boabe de ciocolată, făcute și-alea praf!

Mamă, cât scandal mi-a făcut ăla… că i-am distrus bancheta că etc. a stat omul juma de oră cât și-a curățat cu migală bancheta, până nu era aia lună n-am pornit. C a mers în curul gol. Pantalonii puși într-o pungă iar el stătea pe o pătură pe banchetă.

Ajunși la Eforie am tras câteva poze pentru posteritate.
3-crai

betivi

c-bani

dezbracati

DSC01375

DSC01403

La flăcăii mei le-am scos moacele din poze deoarece acum sunt mari mafioți din lumea interlopă (sanchi, cu unul nu mai vorbim, iar ălalalt n-a vrut să-i apară moaca. După cum se vede, C e fără blur pe fățău).

Evident că n-am rămas la Eforie, ci-am mers în Costinești. Doamne, distracție mai mare ca-n Costinești nu există pe lumea asta… Prima dată ne temeam c-o să dăm mult pe cazare, deoarece la hotel bucuresti sau hotel timisoara era cazare lux nene, nu ca la mare… Și credem că tot atât e prețul.
Am dat pe o noapte 50 lei. DE cameră am impresia, nu de persoană…
Deci au fost bani de pizza, bere, băutură și femei, DJ Bobo, tot ce vrei!

Băi, acolo la mare a fost distracția de pe lume. Ne-am zis că trebuie să facem experiența asta în fiecare an… Dar de atunci n-am mai mers împreuă. cu R nu mai vorbim, iar eu cu N ne vedem rar, cu toate că stăm la 3 blocuri distanță. Darămite cu , ne vedem o dată la 2 luni…
Dar radem de ne cântărim pe noi. Și nu vorbesc de Rum Cocos…

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.