Hai să ne batem joc!

bad-bad-dogCum în România actuală, bătaia de joc e ridicată la rang de artă contemporană, hai să mai răsucim nițel cuțitul în rană. De data asta Măruță style.
Măruță care a invitat o “cântăreță” și “clarvăzătoare” în emisiune, ca s-o liniștească pe bunica lui Ionuț.
Ionuț fiind copilul de 4 ani sfâșiat de maidanezi acum 2 săptămâni.

Și iată ce-a reușit să spună animala:
Am impresia ca a fost târât de animale după ce a fost sfâșiat. Erau ca lupii de înfometați. Spiritul copilului apucase să plece înainte să fie sfâșiat, a avut o ieșire”.

Era foarte drăgălaș, era un copil senin, luminos. Mesajul de la el este ca a plecat înainte de a fi sfâșiat cu o fracțiune de secundă. Interesant e că atât de micuț era și-a dat seama ce s-a întâmplat.

Ionuț cică i-ar fi spus: Bună, mi-a fost atât de frică. M-a tras cineva de mână și am plecat.

Asta fiind, repet, în cadrul unei emisiuni foarte urmărită. Și acum vine întrebarea mea.

Cum gâții mă-tii să dai asemenea mizerie la televizor? Iată cum OTV-ul se transformă în ProTV. Cică Happy Hour. Foarte happy, nimic de zis. “Ionuț a murit liniștit, n-a simțit nimic“, “Luați d-aici bilete la meci, moka, ca să vă mai aline suferința“.

Băi, promisesem că nu înjur aici pe blog. Dar tare mă abțin să nu le urez ceva de bine ăstora. Legat așa de mamă, neam, morți, răniți, răsculați, sarcini pierdute, ochii scoși și evacuare forțată…

Acum dacă tot avem așa clarvăzătoare la noi în țară, cum dracu de n-au găsit-o pe Elodia până acum? Că apăruse la OTV una cu-n prosop în cap, care și-a dat ochii peste cap într-un mod maiteatral decât Regele Lear și-a decratat sus și tare că știe unde se află Elodia. Că e tranșată în saci de plastic și îngropată în pădure.
În pădurea cu alune aveau casă doi pitici. Vine pupăza și spune…
– FUCK YOU, BITCH!

Hai să încercăm să nu ne mai batem joc, să nu mai arătăm cu degetul. Un copil de numai patru ani a murit. Într-un mod înfiorător. Într-o țară care se vrea a fi dezvoltată economic, social și ce mai vreți voi. Câinele care omoară n-are ce căuta pe stradă, că nu-i junglă. Nu e vina copilului, nu e vina bunicii, nici măcar vina câinelui nu e. E vina AUTORITĂȚILOR.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ucraina va semna Acordul de asociere cu UE pe 27 iunie

Acordul prin care Uniunea Europeană va aduce un nou membru, Ucraina, va fi semnat pe 27 iunie, la Bruxelles. Intenţia...

Mi-e dor de copilărie

Nu-i niciun secret faptul că mi-am petrecut mare parte din primii șapte ani la țară. Asta până să mă ia...

Cum te pregătești de școala de șoferi: chestionare auto

În ultimul timp numărul persoanelor care se înscriu pentru examenele de obținere a unui permis auto este în creștere astfel...

Close