Hoverboard-ul, cel mai bun mijloc estival de deplasare urbană

Pentru că vine vacanța de vară a elevilor și studenților, precum și a concediilor, nimic nu poate să fie mai bun pentru o distracție la maxim, decât să îți iei acum un hoverboard la reducere din magazinul online MonkeyBoard.

Este cea mai bună decizie pe care o poți lua, deoarece nu te vei mai întâlni cu asemenea promoții senzaționale prea curând.

Iar în afară de asta, dacă nu acum, când termometrul a urcat deja la peste 30 de grade Celsius, când să folosești un asemenea gadget special, care te transformă instant într-un explorator pornit să descopere cartierul și orașul în care locuiește altfel, nu pe jos și nici închis într-o cutie pe roți ce poartă numele de autoturism?

La un preț fără concurență, poți să pui mâna acum pe un produs original, de marcă, proiectat parcă anume pentru ca să îți satisfacă toate așteptările pe care le ai de la un scuter electric de ultim răcnet.

Intră pe site-ul MonkeyBoard și o să ai o surpriză foarte plăcută.

Indiferent că vrei un hoverboard de 6,5 inch sau unul de 8,5 inch, reducerile din această perioadă la aceste transportoare ale momentului sunt cu adevărat uimitoare.

Nu mai găsești prea ușor la promoție pe alte site-uri concurente transportoare autonome personale atât de grozave, pe care să le poți folosi, după dorință și necesități, atât pentru a te relaxa plimbându-te cu unul dintre ele în timpul liber, dar și pentru navetă, dacă ai ghinion și nu poți ca să îți iei concediu de la job  pe  timpul verii.

Păi de ce ai merge cu mașina, în cazul în care ești șofer, prin traficul din București, pierzând ore întregi în trafic, dacă poți să călătorești rapid cu un hoverboard, admirând peisajul și chiar amuzându-te copios privind autoturismele de diverse tipuri care sunt blocate într-o coloană nesfârșită?

Poți chiar să te bucuri de vremea caldă de afară, să faci mișcare, să zâmbești trecătorilor când rulezi pe platforma ta electrică pe roți care are un design postmodernist.

La MonkeyBoard nu doar reducerile sunt acum fabuloase la transportoarele electrice. Chiar și transportul este gratuit la comenzile de peste 1000 de lei.

Orice model de hoverboard achiziționat are o garanție de 2 ani.

Produsele din oferta magazinului au o calitate superioară, însă dacă se întâmplă, prin absurd, ca să ai probleme după achiziționarea scuterului electric preferat, există și un centru de service MonkeyBoard unde, cu mult profesionalism, orice defecțiune va fi prompt remediată atât în perioada de garanție cât și de post-garanție.

Dă click și fă comanda acum, pentru că stocurile de hoverboard-uri se epuizează fulgerător!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Lix pen. Cine n-ar dori unul?

Știți de imprimantele 3D deja. Dar de Lix Pen ați aflat până acum? Este un creion 3D care poate fi...

VIATA IN DOI, INTRE FERICIRE SI CEARTA!..

. Nu- i o regula , dar...se poarta! Nu cred ca, exceptie facand ...exceptiile, poate totusi sa spuna cineva ca-...

Mașinile și proprietarii lor…

V-ați gândit vreodată ce spun proprietarii de mașini? Iată câteva cazuri de "perle" ale acestora. Bentley: Am folosit scrumiera azi,...

Close