HTC One M7

m7Îți place HTC One? Cui nu i-ar plăcea? Însă vrei ceva mai mult de la el? Vrei să fie cumva… dual sim? Nimic mai simplu. Există HTC ONE M7, creat special pentru nevoile oamenilor care doresc un smartphone de ultimă generație, fără să fie nevoit de-a purta două telefoane cu el.

Hai să vedem exact ce aduce acest telefon în plus față de altele.
De faptul că este dual sim am vorbit deja. Însă, spre deosebire de alte smartphonuri așa zise dual sim, acesta are cele 2 cartele în stand-by, independente una de alta.

Ecranul este de 4,7 inci, full HD (10x0x1920), protejat de Corning Gorilla Glass 2. Reflexiile sunt ca și inexistente, chiar în lumă puternică. Un fapt deloc de lepădat!
Memoria este de 2GB RAM, iar cea internă de 32GB, putând fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB.
Greutatea este de 156 de grame, deloc greu față de alte modele asemănătoare.
Dimensiunile exacte sunt: 137.8×69.3×10.4mm

Procesorul este un Qualcomm Snapdragon APQ8064T Quad Core de 1.7 ghz, iar procesorul grafic un Adreno 320, perfect pentru jocurile de ultimă generație.

Camera foto-video este cea de 4 ultrapixeli, deja celebră de la modelul HTC ONE, cu filmarea full HD excepțională.
Camera secundară este 2,1 mpx, cu filmare full hd, excelentă pentru Skype.

Sistemul de operare este Android 4.4.2, iar acumulatorul este Li-lon 2300 mah. Toate încastre frumos într-o carcasă de aluminu, cu finisaje de excepție, purtând numele de HTC ONE M7.

În principal este la fel ca un HTC ONE obișnuit, aproape aceleași specificații, numai că este dual sim. Și dacă stau bine să mă gândesc, este telefonul perfect pentru mine. Are cameră foto/ video excepțională, este dual sim, are ecranul mare, 4 procesoare, 2 GB ram… Ce-mi mai trebuie la un telefon?

Rootat să fie, ca să pot face ce vreau pe el? Păi… este. Doar dacă-l iei de la Weytech! Că oamenii îl rootează și-l testează înainte, astfel ca la cumpărare să n-ai niciodată surprize neplăcute de genul “mi s-a închis în timpul filmului“, “se încinge mult prea repede” etc.
Prețul este chiar OK, de 1980 RON.

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să-ți încarci cartela gratis!

Să zicem că ai cartelă reîncărcabilă. Ai jdemii de minute și smsuri, mult mai bine ca la abonament. Ce faci...

Cum sa economisiti bani

Creati un buget si urmariti toate cheltuielile. Cheltuiti banii numai cu lucrurile esentiale, cautati si preferati optiuni mai ieftine acolo...

Pescarul de duminică

După ce de nşpe mii de ori Jidanul mi-a promis că mă tot duce la pescuit, mă sună ieri, rămânand...

Close