Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S4

Prietenii de la www.Photofancy.ro mi-au trimis o husă personalizată pentru al meu S4. Și ce husă domnule… Ce husă!
Frumoasă, neagră, făcută exact cum am vrut eu. În plus, are și marginile laterale puțin mai înalte decât telefonul, astfel încât, la o eventuală căzătură cu ecranul pe asfalt, telefonul să nu pățească nimic. Nu l-am scăpat pe ecran, însă pe spate și-n lateral l-am aruncat de vreo două ori pe jos, involuntar, evident. Telefonul n-a pățit nimic. Deci, husa își face treaba.

Spatele ei este dintr-un pastic dur (față de foița de țigară din care e făcut capacul spate al telefonului), iar marginile din cauciuc dur. Se potrivește la fix pe telefon, poate chiar prea fix. Zic asta deoarece dacă vreau s-o schimb, o scot nu foate ușor, ci cu oarecare teamă să nu cumva să îndoi bunătate de telefon.
Cauciucul de pe marginile laterale este cu model anti-alunecare, oferind o aderență sporită în mână. Pe plasticul din spate rămân amprente, însă nu se observă decât dacă ești foarte atent. Dacă e doar negru complet, urmele se vor vedea mai lesne. Însă cum eu mi-am făcut un model meseriaș, nu se observă decât dacă privești foarte atent.
husa

Cu toate că aceste huse personalizate sunt foarte robuste, greutatea telefonului nu crește considerabil, după cum ați crede. Mie, cel puțin, mi se pare o cantitate neglijabilă de cărat în buzunar. În plus, fiindcă spatele este din plastic dur, nu există neșansa să ți se îndoaie telefonul în buzunar, cum au fost cazurile (chipurile) cu iPhone 6 sau 6+.
Așadar, cu asemenea husă meseriașă, metoda anti-îndoire de mai jos, este adusă la perfecțiune!

Puteți comanda huse pentru iPhone, Samsung (modelele Galaxy), HTC One, Nexus, Sony Xperia etc. Oferta Photofancy de personalizări este vastă, putându-vă personaliza tricoul, cana preferată, ceasul etc.

Deja magazinul meu preferat de personalizări a devenit Photofancy!

Articol participant la acest concurs!

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Habemus presidentum

Zice-se c-avem un nou președinte. Vreo 53% Iohannis (Johannis) și restul 47% Ponta. Asta fiind fără numărarea voturilor din străinătate...

Mândria tâmpită de-a fi clujean

Acum doi ani discutam cum de-a ajuns brusc acest oraș numit Cluj, leagănul civilizației. Nu m-am legat de capacitățile intelectuale...

De ce este bine sa verifici presiunea rotilor o data la luna

A respecta presiunea indicata de producator este o conditie esentiala pentru functionarea in parametri normali a fiecarui vehicul. Verificand periodic...

Close