Idei Nail-Art Inedite pentru Toamna 2017!

Vrei sa obtii un look original? Atunci inclusiv manichiura ta trebuie sa arate formidabil. Iti sugeram sa preiei cateva idei originale pentru a crea un model nail-art neobisnuit, care sa te scoata din anonimat fara prea mult efort!

Semne grafice ca elemente decorative pentru manichiura ta. Ce aduc nou stilistii in acest sezon

  • puncte de exclamatie – am depistat noul trend urmarind modelele realizate de Monse. Acestea se deosebesc prin aerul indraznet, gratie ojei negre aplicate si semnelor de exclamatie desenate cu un punctator din inox special pe patul unghial al fiecarei unghii.
  • semne geometrice, dungi, print-uri. Un imprimeu care imita dungile tip zebra sau leopard pe un fond verde poate fi o cale autentica pentru a realiza o manichiura statement, asa cum putem vedea la Emilio Pucci.
  • House of Holland a optat in acest sezon pentru un look inspirat de stilul teenager. Astfel, unghiile decorate cu patrate negre si cu sclipici argintiu au capatat o textura aparte. Ca alternativa la ojele obisnuite, ExpertNails va ofera un produs inovator sub forma noilor pudre colorate Kiara Sky.
  • Zadig and Voltaire au impresionat fashionistele cu noi modele ce contin o combinatie unica – unghii naturale si unghii vopsite cu oja albastra, surpriza constand in aplicarea de dungi negre pe fiecare din unghiile de la degetul mic.
  • design indraznet cu unghii rosii lungi de forma ovala sau rotunda si stele mari aurii – o manichiura pe care o regasim la Jeremy Scott.
  • Delpozo a mers pe ideea unor manichiuri minimaliste cu aer futurist, cu aspect natural si accente de culoare subtile.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cadourile deosebite

Am ajuns la al nuș câtelea nivel din SuperBlog. Aici e vorba despre cadourile deosebite. Ce dar ai primit sau...

De râs sau de plâns?

Azi am o temă nouă pemtru cititorii fideli și nu numai. Să-mi spuneți voi dacă e de râs sau de...

LA GRANITA DINTRE NOAPTE SI ZI: SOLSTITIUL DE VARA!…

Solstitiul de vara este marcat in acest an,astazi,vineri , 21 iunie, la ora 20,16. Soarele se va afla cel mai...

Close