INCA UN PIC SI VOM IESI (SI) LA …PICNIC!

 

Da,o fi si cazu’,zic eu ca si orice alt om de bine.Caci ,dupa o exagerat de lunga sedere-n casa,aerul si libertatea sunt egale cu sanatatea.O sanatate subrezita,psihic,fizic si moral,de aceasta nesfarsita pandemie.Ca atare,recent,ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut noi precizări și a răpsuns la mai multe întrebări ,adresate de către cetățeni pe contul său de Facebook ,referitoare la promisa ridicare a unor restricții după mult asteptatul 15 mai.
Una dintre cele 7 întrebări a fost legată de ieșirea la iarbă verde: „Putem merge, începând cu data de 15 mai, la iarbă verde, având în vedere că ieşim din localitate?”„Desigur,puteţi merge, începând cu 15 mai, unde doriţi dumneavoastră, evident respectând regulile impuse în ordonanţele militare, care vor fi preluate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a răspuns dl. M.Vela.
Ministrul a mai precizat că, în acest caz, trebuie „să păstraţi distanţa socială, să aveţi materiale de protecţie şi să îndepliniţi toate condiţiile care ţin de igiena personală: să vă spălaţi des pe mâini şi să faceţi tot ce aţi făcut până acuma, pentru a opri răspândirea noului coronavirus”.De asemenea, după 15 mai, declaraţiile pe proprie răspundere nu vor mai fi necesare, a mai precizat ministrul de interne. Însă, la întâlnirile cu prietenii, trebuie evitată formarea grupurilor mai mari de trei persoane şi respectată distanţa socială.Nu va mai fi impusa nici limita de localitate sau judet.Dupa ziua de 15 a lunii in care ne aflam, nu va exista o limită teritorială administrativă în cadrul căreia să vă puteţi sau să nu  deplasa”

Asadar,iubitorii de drumetie se pot pregati de drum!Dorinta de a iesi din casa este atat de mare incat mai nimic nu le va sta in cale!In ce ma priveste le ofer si o atragatoare sugestie:judetul Neamt,cu frumusetile naturale de care dispune.Tuturor,sanatate si drum bun.Chiar si de acum!..

Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DE COPIAT, DE PUS IN RAMA DAR SI… DE RECITIT !

Mai ales de recitit,dupa o prima vedere asupra celor scrise.De ce?Pentru ca ,cel putin asa cred eu,toate cele inserate sunt...

Google Glasses si principalii sai competitori

Odata cu aparitia ochelarilor de la Google, granita dintre realitate si SF a fost, daca nu stearsa cu desavarsire, cel...

ADEVARUL,DAR NU CU… TELEVIZORUL?!

De la un timp,mai cu seama de cand ii si cu alerta asta,Presedintele Klaus Iohannis dar si dl. Raed Arafat...

Close