Incalzeste-ti locuinta folosind cele mai bune aeroterme

Acum, ca anotimpul calduros de vara s-a dus, incepem sa ne scoatem hainele groase si sa asteptam, cuminti, prima zapada, care se va asterne anul acesta. Desi suntem la mijlocul toamnei, la bloc, caldura inca nu a fost distribuita pe calorifere de catre regia de termoficare a orasului. Cum sunt o persoana mai friguroasa, am decis ca nu mai pot astepta pana luna viitoare, cand vor da drumul la caldura.

Am decis ca voi cumpara o aeroterma sau un calorifer electric, in fucntie de oferte si preturi. Cerand sfatul unui amic despre unde pot gasi produse de incalzire, acesta mi-a recomandat site-ul magaiznului online, Dwyn. Acestia detin o gama foarte mare de produse de incalzaire, pentru orice tip de locuinta.

Am vizitat gama lor de produse de incalzire de pe site, insa unul singur mi-a captat, de la bun inceput, atentia. Am cumparat un convector Finlux FMCC – 20181F. Motivul principal pentru care l-am ales, este ca acest convector sufla aer cald, odata ce elementele se incing, folosind curentul electric ca alimentare. Convectorul Finlux FMCC – 20181F are o putere de 2000 W, iar utilizatorul poate alege, prin rotita de la baza produsului, gradul de caldura pe care convectorul il va emite.

Este un produs ideal pentru un apartament cu doua camere, deoarece plasez convectorul in mijlocul sufrageriei si las usile deshise la dormitor si baie, astfel caldura se distribuie uniform. De cand am achizitionat convectorul Finlux FMCC – 20181F, nu am mai avut probleme cu temepraturile scazute de la apartament, in special pe timpul noptii. Acest tip de convector este foarte eficient si convenabil la pret. Recomand tututor produsele de incalzire de pe magaizul Dwyn, deoarece detin o gama variata, prin care cumparatorul poate sa aleaga, in fucntie de nevoile sale.

Iarna aceasta alunga frigul cu aerotermele si caloriferele electrice comercializate pe Dwyn, magazinul tau de incredere!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Câteva scurte. Despre Iovan, mass-media și prostime.

Se dă un pilot de avion. Atât. Un pilot. Îl cheamă Costel Petrache. Un nume banal. Are o nevastă manichiuristă...

EVERESTUL – TESTUL SUPREM PENTRU ORICE ALPINIST!

  Exista o multime de lucruri impresionante despre cel mai înalt pisc din lume, dar care sunt mai putin cunoscute....

Mi-am luat Chanel!

Vin aseară obosit acasă. Abia așteptam să bag o ciorbă cu ceapă și o litră de țuică. Cum deschid ușa,...

Close