Începe nebunia Black Friday

Dimineață se dă startul la altă serie de reduceri. Unele reale, altele doar de ochii lumii (prețul mărindu-se constant în ultimele luni).
De la ora 6 dimineața să fiți cu ochii cât cepele dacă vreți să împușcați vreun smartphone nou. Telefon nu-mi mai trebuie acum, însă o cameră video tot mi-aș lua.
Și apropos de telefoane, am văzut reclama unui phablet de 6 inci. Nu are specificații de top, însă este dual sim, are doar 512 mega ram, procesor dual core la 1,3.
20141120_143109
Camera foto ar fi una frontală de 2 mpx, iar cea principală de 8 mpx, interpolată. Adică tot vrem 2-3 mpx reali. Se numește Woo SP 6020. Prețul la care am văzut-o este de 399 lei, redus de la 700 lei.
Vouă cum vi se pare? Merită banii?

În altă ordine de idei, ce vă veți lua de acest Black Friday? Eu stau cu ochii cât cepele pe televizoare, sper să prind ceva ieftinache.

Nevastă-mea mi-a cerut un A5s Karbonn, iar mie mi s-au dus ochii după un televizor Toshiba… Văd că și Karbonn  A19 nu e deloc de lepădat! Sau HDD Western Digital. am luat hardul, acest mouse. memorii USB 32 giga și 64 giga.

 

L.E. Am luat și un SSD la 99 lei (79, resigilat)

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Supravegherea video, ce porcărie!

Pentru mine, supravegherea video era o porcărie. O violare a drepturilor mele. Nu vreau să fiu filmat/ pozat fără acordul...

Mi-am luat aparat foto!

După ani buni în care am râvnit după un aparat de fotografiat bun, anul acesta, acest vis mi s-a îndeplinit....

De azi voi avea blogroll

Că n-aveam. Şi de la mine nu văd linkuri către voi neam. Aşa că azi voi petrece o bună bucată...

Close