Încet-încet moare și yahoo mail

Mi-am făcut primul cont de yahoo mail prin 1999. La un moment dat aveam vreo 40 de conturi de mail, pe diferite servicii. Însă am mers pe yahoo deoarece aveam 20 de mega spațiul de stocare. apoi s-a făcut 25 de mega. Atunci am renunțat la Hotmail. Când s-a făcut 200 de mega spațiul, deja era cel mai uzitat serviciu de mail. Apoi s-a făcut nelimitat.
Însă, în ultima vreme, au numai și numai erori. Vreau să-mi verific mailul, nu să stau 10 minute și 214234 de refreshuri ca să-mi afișeze:
mail

Și cum nu e la prima abatere și nici la ultima, mă gândesc destul de serios să-mi schimb serviciul de mail. Ce fac însă cu adresa asta actuală? Că-mi vn zilnic mailuri. Voi încerca să-mi iau una plătită, ca să pot face redirect, având în vederă că acum (din câte știu eu, cel puțin), nu pot face redirect către altă căsuță de mail.

Voi ce faceți? Renunțați la yahoo sau muriți cu el de gât?

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Portare la RDS

Am fost azi să-mi portez numărul la RDS. M-am lămurit cum e cu minutele alea nelimitate pe care eu nu...

Champions League: Malaga v Panathinaikos

Criza financiara fara precedent la Malaga, acolo unde seicul Qatarului a ales sa plece inaintea sezonului dupa ce la finele...

Codașii vieții stau mereu în spate

Ați observat că, în majoritatea cazurilor, "codașii vieții" stau mereu în spate? Încă din clasele primare, cei care stau în...

Close