Încet-încet moare și yahoo mail

Mi-am făcut primul cont de yahoo mail prin 1999. La un moment dat aveam vreo 40 de conturi de mail, pe diferite servicii. Însă am mers pe yahoo deoarece aveam 20 de mega spațiul de stocare. apoi s-a făcut 25 de mega. Atunci am renunțat la Hotmail. Când s-a făcut 200 de mega spațiul, deja era cel mai uzitat serviciu de mail. Apoi s-a făcut nelimitat.
Însă, în ultima vreme, au numai și numai erori. Vreau să-mi verific mailul, nu să stau 10 minute și 214234 de refreshuri ca să-mi afișeze:
mail

Și cum nu e la prima abatere și nici la ultima, mă gândesc destul de serios să-mi schimb serviciul de mail. Ce fac însă cu adresa asta actuală? Că-mi vn zilnic mailuri. Voi încerca să-mi iau una plătită, ca să pot face redirect, având în vederă că acum (din câte știu eu, cel puțin), nu pot face redirect către altă căsuță de mail.

Voi ce faceți? Renunțați la yahoo sau muriți cu el de gât?

Comments

comments

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Guleai la malul mării

Pe timp de vară ce credeți că făcea Spanacul, asta pe când era mai tinerel? Guleai la malul mării! Eram...

Terminator vs. Robocop!

Gata fraților! După 20 de ani de așteptări, vedem, în sfârșit, lupta dintre Terminator și Robocop. Oare cine va câștiga?...

Trăim în epoca voucherelor valorice

Voucher de 10 lei, voucher de 50 lei. Vouchere peste vouchere. Au împânzit România aceste vouchere valorice. Treceam azi pe...

Close