Înjurați-mă, căci voi vorbi despre homosexualitate!

Doar aici vă dau voie să mă înjurați. Deoarece voi scrie într-un final ce am eu de zis despre homosexualitate.
Așadar căscați urechile mari și gurile cât șura.

Știu că-mi voi pune jumătate din blogosferă în cap cu asta, însă e dreptul meu să am o opinie. Drept încă garantat de Constituție. Să am o opinie a mea, proprie și personală, la mine pe blog, în colțul meu online, cumpărat din banii mei.

Cum minoritățile se pare că au din ce în ce mai multe drepturi, vom ajunge ca noi majoritatea să nu mai avem niciun drept. Nu înțeleg de ce, de la o vreme încoace se aduce în față idioțenia asta cu homosexualii. Orice nu e normal se aduce în față și prezentat ca o chestie a naibii de bună.
Droguri la Amsterdam, homosexuali în lume, fel de fel. La țigani căsnicia la 8 ani!
Înțeleg că homosexualitatea e de mii de ani, dar una e să faci ce vrei tu, alta e să ieși afară în stradă să urli ca nebunul că îți place să te arzi în cur cu alt bărbat. Nu ar trebui să existe marș al homosexualității. Nu ar trebui să existe căsnicie între persoane de același sex. Știți ce e aia căsnicie?

CĂSNICÍE, căsnicii, s. f. Trai în comun al soților, viață conjugală; căsătorie. – Casnic + suf. -ie.

SOȚ, soți, s. m. 1. Bărbat căsătorit considerat în raport cu soția lui; bărbat. ♦ (La pl.) Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie. ♦ (Înv.) Soție, nevastă. 2. (Pop.) Tovarăș, însoțitor; asociat. 3. Obiect care, împreună cu altul (similar), formează o pereche. ◊ Loc. adj. și adv. Cu (sau fără) soț = cu (sau fără) pereche, în număr pereche (sau nepereche), par (sau impar). – Lat. socius.

PERSOANE DE SEX OPUS!

Hai să ajungem în urmă cu 2000 de ani. Când homosexualitatea era o normalitate a dracului de-n vogă, cum ar fi acum la modă să ai tricou alb. Sau să porți ochelari de soare. Mă înțelegeți.
În vremea aia, curiștii nu numai că erau curiști, dar regulau și copii. Băiețeii de 8-9 ani erau trufandale pentru regii romani. V-am mai spus ce s-a scris despre împăratul Traian, așa că nu mai repet.

Văd că în continuare e ilegal să regulezi copii. Păi de ce domnilor? Ce, să n-aibe și curiștii drepturi la trufandale? Ia scoateți imediat pedofilia din afara legii!

Hai să văd acum câți părinți mă vor susține. Evident că nu-mi doresc pedofilia ca fiind legală. Așa cum nu-mi doresc ca homosexualii să aibă unele drepturi. Au dreptul să trăiască, să-și facă afaceri, să facă ce vor, ca oameni normali. Dar nu le-aș da dreptul de-a se uni în fața unui preot, nu le-aș da voie să se sărute pe străzi, nu le-aș da dreptul de-a adopta copii.

Că vai, câți copii mor fără un părinte, de ce să nu-i adopte? Pentru că acel copil va fi ciuca bătăilor. La școală se va râde de el întruna.
– Ce face tac-tu Georghe? Dar tac-tu Vlăduț? Tot în cur se ard?

-Ce bune-s mamale tale mă Ionel! Tot așa limbiste? Pot să le fac o vizită? Că-l iau pe vărui-meu, băiat curățel. Să vadă ele ce-i aia mătărângă!

Azi așa, mâine așa, până ce acel copil o va lua razna. Nu știi cum pune mâna pe un cuțit de bucătărie, își omoară părinții adoptivi la duș, apoi ucide câțiva colegi la școală, ca apoi să se decapize singur. Da, se poate decapita singur un om, am testat eu chestia asta.

De ce se aduce în față homosexualitatea așa de mult? Ca să nu ne mai înmulțim? Suntem prea mulți pentru planetă și-s pe terminate proviziile? O teorie a conspirației ar zice că da. Eu vă spun că proviziile nu-s deloc pe terminate. Că dacă pui mâna și faci o groapă în pământ, pui niște semințe și apoi uzi locul ăla din 2 în două zile, va ieși din pământ MÂNCATE! POMI FRUCTIFERI, PORUMB, GRÂU, ORZ, O MULȚIME!

Uite cum am reinventat eu roata! Știți ce e aia agricultură da? De ce nu-i aud p-ăștia de la țară, țăranii ăia împuțiți că nu mor de foame? Ăia nu mor de foame, mor din cauza dărilor către stat. Din cauza lipsei medicamentelor. Nu că n-au ce mânca. A, la bătrânețe când nu te mai ajută nimeni, iar copiii și nepoții sunt plecați în marile orașe, atunci îi înțeleg că n-are cine să le sape via. Să le planteze roșii, ceapă și ardei în grădină. Aia înțeleg. Când eșți bătrân și gârbovit de boală, normal că nu mai ești în stare spă crești o găină, să uzi un arac de fasole. Dar până atunci?

Așadar faza asta cu îmnpuținarea resurselor DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE cade. N-are niciun temei. Nu-ți trebuie gaze dacă plantezi pomi. Ca să-i tai să-i pui pe foc, să nu-ți înghețe curul iarna. Sau să meargă mașinile cu ulei, sau cu energie electrică. Dă-o dracului de benzină, că nu murim din lipsa ei!

Atunci de ce este împinsă normalitatea către anormalitate? De ce li se dau atâtea drepturi minorităților? Că-s și ei oameni, să trăiască. Să trăiască mă, să aibă dreptul să muncească cot la cot cu oamenii normali, să aibă orice drept ca și noi. Mai puțin dreptul de-a milita pentru orientarea deviantă sexuală, dreptul de-a adopta unul sau mai mulți copii, dreptul de-a se uni în fața unei fețe bisericești.

Nu m-ar deranja ca minoritarul să stea lângă mine. Să-mi fie șef, să-mi fie subaltern. Nu m-ar deranja să alerge în parc, să meargă cu metroul, să facă orice.

Însă dacă minoritarul iese afară și urlă că el vrea să aibă mai multe drepturi ca noi, atunci nu mai sunt de acord cu el. Eu n-am văzut homosexuali cu scaun la cap ca să iasă travestiți pe stradă și să urle lozinci.

Și după cum am mai spus, textul reprezintă părerea mea proprie, pe blogul meu. Cui nu-i convine, are dreptul de-a mă ataca în comentarii. Hai să vă văd, ăia care cică n-aveți nimic cu homosexualii, cum le luați partea. Aștept.

Comments

comments

68 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
IN TIMP CE UNII TREC LA MUNCA,ALTII TRAIESC CU FRICA!

In timp ce la noi,in Romania,economia sta pe loc intr-o amorteala generala,Occidentul a repornit motoarele.Si,culmea,ne foloseste muncitorii care in patria...

Urări de Crăciun

Precis toți știți fel de fel de urări de Crăciun. Dar unele sunt de-a dreptul... nu tâmpite, ci extrem de......

REINCEPE CAMPIONATUL! DAR CUM?

Doar doua zile ne-au mai ramas pana la primul fluier de arbitru, care v-a da starul primelor dispute din returul...

Close