Insula lui Gilligan

Înainte ca românii să se uite la biata Sclava Isaura și la Kunta Kinte, americanii aveau Insula lui Gilligan. Și pentru că am văzut amintit acest serial în zeci de filme, am zis că trebuie să-l văd și eu. Este format din trei sezoane, din care primul este alb-negru, următoarele fiind color.
Pe scurt, serialul prezintă povestea a șapte naufragiați pe o insulă pustie, fără a putea lua legătura cu civilizația. Gilligan este “băiatul bun la toate” ajutorul Căpitanului.
Alături de ei, pasagerii sunt Profesorul, un tip inteligent și inventiv, soții Howell, miliardari și excentrici, Ginger, o actriță la Hollywood și Mary-Ann, o fată de la țară.

Serialul s-a bucurat de un succes nebun la ameriani, fiind urmat de 3 filme de lung metraj, precum și de două serii de desene animate, până prin anii 80. Serialul inițial a pornit difuzarea în 1964. Ba chiar l-am văzut pe Kurt Russel la 14 ani în film 🙂

Nu știum cum să zic cât de bun este serialul. A fost bun atunci, acum poantele total previzibile, copiate după Stan și Bran, reușesc să mă enerveze. Adică nu cred să existe om mai prost, mai piază-rea și mai ghinionist ca acest Gilligan. De fiecare dată când face ceva bine, urmează catastrofa. Poate fi privit cu indulgență, câte un episod pe zi, să nu fie prea mult, riscând să devină enervant.
gilligans-island-facts-ftr

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Recuperatoarele de caldura va asigura o ventilatie corecta a locuintei

Pe timp de vara sau chiar iarna aerul conditionat poate consuma destul de multa energie electrica si randamentul sau poate...

Cele mai prost îmbrăcate vedete din lume!

Ai crede că dacă ești vedetă te poți îmbrăca numai în haine frumoase. Dar, după cum știm chiar din trecut...

Videochat-ul din punctul de vedere al modelelor

Dacă vrei un job care să-ți ofere câștiguri între 1500 și 3000 de dolari lunar, atunci locul de muncă ideal...

Close