Intenția contează

De câte ori ați luat ceva pentru jumătatea voastră, ca apoi să nu fiți pe deplin mulțumiți de alegera făcută? Eu cunosc. De peste 10 ori. Degeaba încerc să mă amăgesc cu gândul că doar intenția contează, că nu prea reușesc.

Bun, hai să vorbim pe baza unor fapte. Abia a trecut ziua soției. Ce i-ați luat soției/ amantei? Un cățeluș, o gentuță, o pereche de săndăluțe, o sticlă de șampanie.

Eu nu i-am luat mai nimic. A mea știe că intenția contează. Orice femeie ar ști chestia asta, însă va fi tristă când îi dați o ceașcă de cafea și un ghiocel de 8 martie, sau nici măcar ghiocelul, de ziua ei. Hai, nu orice femeie, majoritatea. Și pe bună dreptate. Voi ce-ați zice dacă de ziua voastră ați primi o sticlă de bere și-o cutie de alune? Eu aș face scandal. Cum naibii numai o sticlă?

Însă voi vorbi doar despre femei. Cele mai la îndemână cadouri sunt, evident, cutia de bomboane și florile. Însă, același cadou îl duceți fetelor și să vă ierte pentru serile cu băieți și la fel, astea sunt darurile și pentru mama/ sora ei, la ziua de naștere. Așadar, pentru soție/ iubită, ce luăm?
Nu vă aruncați la haine sau încălțăminte. Nu șștim ce i-ar plăcea și ce măsură are. E chin cu găsirea sutienului potrivit, credeți-mă! Trebuie să-i luați o bijuterie! Ăsta e cadoul cel mai potrivit.

Însă, nu luați orice sticlă lucitoare de la tarabele din piață! Chit că scrie pe ele Jawroski și Strling silver. Nu-i bun deloc. Veți păți exact inversul a ce doriți să primiți drept recompensă.
În loc de cină romantică + sex veți primi o palmă peste ochi. Și veți mânca niște resturi de prin frigider.

panBijuteria trebuie aleasă cu grijă. Eu vă sfătuiesc să-i luați ceva ce nu mai are. Are inele, are cercei, are brățări și pandantive. Dar câte seturi complete are? 1 sau 2! Pe care le poartă doar la ocazii, să nu le strice/ piardă. De exemplu, pandantive cu diamante v-a dat prin cap să-i luați? Da, or fi scumpe, nimic de zic, însă după un efort aveți nevasta/ amanta super-fericită. Și dacă asta nu-i de ajuns, apoi nu merită mai multe. Un șut în dos așa. De ce sunt rău? Deoarece consider că dacă o femeie nu e mulțumită cu un cadou superb, mai ales scump, cu nu are nimeni în cartier, este materialistă. a, dacă-și cumpără singură, cu banii câștigați de ea? Foarte bine și frumos, atâta vreme cât nu lasă toate acareturile neplătite prin casă, sau nu-și face împrumuturi la bănci ca să-și satisfacă fanteziile.

inelMie, care-s bărbăt și-mi plac mașinile din anii 70, armele, tehnologia, plăcile video, despre care aș putea vorbi întruna, până epuizez psihic aproape orice interlocutor, decorul din Crysis 3 etc. Darămite soției!
De aceea vă mai dau un sfat. Când îi oferiți ori un pandantiv, ori inele cu diamant, să aveți prin preajmă un pahar cu apă.

Știți cu ce viteză își revine din leșin după un pahar cu apă rece aruncat peste ochi? Incredibil de rapid!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.