Interzis mustelor in restaurant!

Lucrul cel mai neplacut, cand iti este foame, este sa gasesti o musca in farfuria cu ciorba sau un par. Frustrarea este si mai mare, daca ai apucat sa manaci din continutul respectiv, adica insecta a plutiti acolo si si-a dat duhul din cauza fierbintelii, lasand toti microbii in supa.
Se spune ca la un restaurant de fite un client care gasise o musca in farfurie a chemat ospatarul si i-a aratat-o privindu-l cu repros, iar acesta i-a raspuns linistit:
-Domnule, nu va inteleg supararea! Musca nu intra in nota de plata.

Managerii de restaurant trebuie sa fie foarte atenti la prezenta insectelor in local si sa solicite la timp servicii de dezinsectie restaurante fiindca in cazul in care un consumator gaseste o musca in mancarea sa, poate face o poza pe care o distribuie pe retelele de socializare si adio clienti! Tot ce s-a construit cu truda in zeci de ani, poate fi distrus in cateva secunde.
In cazul in care clientul nemultumit se duce cu dovada la protectia consumatorului se poate lasa cu o amenda uriasa. Stiu localuri din orasul meu care s-a inchis fiindca persoanele care mancau aici au spus tuturor ca:
– au gasit fulgi pe pulpele de pui
-mustele roiau peste tot
-au gasit par si muste in mancare
-au facut toxiinfectii alimentare, dupa ce au mancat aici.
– roiau mustele si cu toate ca nu a cazut niciuna in farfurie, nu suporta sa le vada zburand pe deasupra lor. Din cauza bazaitului acestora nu se poate face o conversatie in timpul mesei.

O dezinsectie profesinista are un efect indelungat, astfel ca mustele nu vor mai intra curand in sala in care simt substantele care le-au ucis pe tovarasele lor. Aceste masuri se impun a fi luate atat in salile inchise, cat si pe terasele deschise seara. Daca restaurantul se afla in vecinatatea unei ape sau a unei paduri, vor iesi la atac si tantarii. Este posibil ca la aceste unitati de alimentatie publica situate in natura sa apara si roiuri de albine sau de viespe si in ultima perioada, din ce in ce mai multi oameni sunt alergici la intepaturile de insecte si pot intra rapid in soc anafilactic. Pentru toate aceste motive serioase se cade sa solicitati servicii complete de deratizare si dezinfectie pentru a va castiga noi clienti si a-i mentine pe cei vechi.

Omul care vine la restaurant doreste liniste, curatenie, mancare buna si servire prompta. Nu va veni si a doua oara in locul in care sunt multe muste, se vad soareci alergand dintr-un loc in altul sau roiesc pisicile.

O pisica aparent cuminte, care cerseste mancare, cand ramane singura se urca pe toate mesele si isi lasa amprentele pline de microbi pe ele.
Aceste servicii de curatire a restaurantului pot fi solicitate si la urgenta, in zilele nelucratoare sau se poate inchide localul pentru 2-3 ore, dupa aceea activitatea putand fi reluata.
Echipa de profesionisti intervine in 24 de ore de la solicitare, preturile pentru deratizari, dezinsectii si dezinfectii fiind oneste raportate la calitatea si importanta serviciilor.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.