Intretinerea corecta a hoverboard-ului, cheia pentru prelungirea duratei lui de functionare

Dupa ce ai testat posibilitatile de distractie si provocarile plimbarilor cu un penny board si ai fost incantat sa constati ca iti ofera acel plus de adrenalina pe care ti-l doreai, ajungand in scurt timp sa-l manevrezi cu usurinta, sigur asta nu-ti va fi de ajuns. Asa ca, din dorinta de a experimenta noi gadget-uri in domeniu, iti vei indrepta atentia si vei alege de pe piata acestor produse ale tehnologiilor de ultima generatie un hoverboard la pret bun, care cu siguranta va intruni cerintele tale in materie de distractie. Si daca poti „stapani” fara probleme un penny board, vei constata ca trecerea la hoverboard este „floare la ureche” si imediat, chiar de la prima experienta, vei invata sa-l folosesti si sa te bucuri de avantajele acestei jucarii minune.

Il vei putea utiliza atat in timpul liber, cand ai nevoie de relaxare, dar si pentru a face anumite deplasari utile, care vor deveni astfel mult mai comode si mai distractive. Si pentru ca noul tau gadget te-a captivat de la prima utilizare si doresti sa-l folosesti corect, pentru a-i prelungi cat mai mult durata de buna functionare, este recomandat sa tii cont de cateva reguli in acest sens.

Hoverboardul este realizat din materiale extrem de rezistente si de buna calitate, dar orice produs, indiferent de cat de performant este, la un moment dat se defecteaza, iar noi putem sa amanam cat mai mult aceasta situatie inevitabila, printr-o intretinere corecta a acestui mijloc de transport individual. Una dintre cele mai importante componente al acestei jucarii intelgente este bateria, fara de care hoverboard-ul nu ar putea functiona.

De aceea, incarcarea corecta a bateriei ne va feri de anumite defectiuni. Spre deosebire de alte produse electrice, la care este indicata descarcarea completa pentru a fi din nou reincarcate, la hoverboard nu trebuie sa astepatam sa se intample acest lucru. Ideal este sa repunem la incarcat bateria atunci cand aceasta a scazut la aproximativ 20 la suta din capacitatea ei. Dupa care, se va proceda la incarcarea ei totala si nu o vom deconecta de la curent inainte de a ajunge la nivelul de 100 la suta. De asemenea, nu trebuie sa recuregem la incarcari mai frecvente decat este cazul, pentru ca acest fapt va dauna bateriei, scazandu-i capacitatea si determinand supraincalzirea acesteia.

Totodata, hoverboard-ul nu trebuie tinut mult timp in soare si in spatii supraincalzite, situatii care vor duce la deteriorarea bateriei. In  cazul in care, totusi, se constata supraincalzirea bateriei, atunci hoverboard-ul va  trebui dus la un service specializat, unde i se va efectua o diagnosticare, pentru a i se aplica apoi reparatia corespunzatoare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Prea multa rautate

Din pacate, in ultima vreme, vedem numai rautate in jur. Nu tin minte unde vazusem o chestie destul de interesanta....

STIUTE SI NESTIUTE DESPRE WINSTON CHURCHILL!

  ,, Cea mai importantă lecţie pe care ţi- o dă viaţa e că şi nebunii au uneori dreptate.” —...

Future of media

Joi a fost evenimentul Future of media. Eveniment pe care am avut nesimțirea să-l ratez. Juram că-i vineri, nicidecum joi....

Close