Iulia Albu. Ptiu, ucigă-te toaca!

Nu mai exista estetic. Nu mai există frumos. Frumosul nu e vandabil. Acum ca să fii în modă, trebuie să fii cât mai dezaxat, cât mai sărit de pe fix. Lady Gaga este urcată pe piedestal și miliarde de oameni o adoră. Justin Bieber are mai multe tatuaje decât un mafiot japonez, încă înainte de-a împlini 18 ani. Jumate de planetă i se închină ca unui zeu.
Și mă bucuram că în România încă n-avem oameni așa scelerați. Însă, se pare că m-am înșelat. V-o prezint pe Iulia Albu, creatoare de modă.
Nu am văzut creațiile duduii, însă dacă-s pe jumate de horror pe cum apare ea la TV, nici nu vreau să văd.
Conița, foarte drăguță de altfel, când e naturală, fără pic de machiaj, reușește să sperie de una singură stoluri întregi de ciori de pe ogoarele patriei.
Și mă miram eu cum în 2012 România a avut cea mai mare producție de grâu din Europa… A alergat nebuna pe câmp machiată ca-n filmele de groază de categoria C.

Până și Tim Burton a fugit speriat când s-a întâlnit cu Iulia Albu. Rob Zombie s-a chinuit cu greu să nu vomite când a dat ochi cu arătarea.
iulia-albu-2

O văzusem zappând pe site-urile de știri. Apăruse la Măruță sau mai știu eu ce emisiune pentru casnice autiste, frapând audiența.
Mi-am zis în gând “Ptiu, ucigă-te toaca, satană” și-am închis site-ul. Ca peste vreo două trei săptămâni să dau de ea pe sticlă. Mi s-au descărcat bateriile din telecomandă de frică. Nu puteam să sting televizorul. Nu puteam să-l scot din priză, deoarece se topise cuprul din prelungitor, prinzând ștecherul TV-ului! A trebuit să sting curentul de la siguranță, alfel, Doamne Ferește, cine știe ce se întâmpla?


Chiar nu știe ce-i în capul femeii ăștia. DE CE NAIBA te machiezi în halul ăsta? Înțeleg, ești creatoare de modă, ai idei, mintea îți mustește de imaginație morbidă, însă cui îi pasă? N-am fost eu la multe recepții pompoase (doar la două), însă nimeni n-a venit ca stafia din Ring îmbrăcată.

Voi ce părere aveți? Sunt eu neînțelegător față de sublima modă, sau e tanti cu câteva doage lipsă?

Acest material e un pamflet și ar trebui tratat ca atare!

Comments

comments

18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Test de perspicacitate. Cu mâncare!

Se dă una poză. E cu ceva bun de papa. Să vedem cine ghicește ce e. Și promit că la...

‘Tuz varza mă-tii!

Știm cu toții înjurăturile de genul "tuz ceapa mă-tii", "soarele mă-tii", dar ce ziceți de "varza mă-tii"? De ce varză?...

Ce-ai căutat de-ai ajuns aici?

Hai să mai pun un post cu ceva căutări de pe google, care-au ajuns aici. Unii s-au luat cu mâinile...

Close