Iulia Albu. Ptiu, ucigă-te toaca!

Nu mai exista estetic. Nu mai există frumos. Frumosul nu e vandabil. Acum ca să fii în modă, trebuie să fii cât mai dezaxat, cât mai sărit de pe fix. Lady Gaga este urcată pe piedestal și miliarde de oameni o adoră. Justin Bieber are mai multe tatuaje decât un mafiot japonez, încă înainte de-a împlini 18 ani. Jumate de planetă i se închină ca unui zeu.
Și mă bucuram că în România încă n-avem oameni așa scelerați. Însă, se pare că m-am înșelat. V-o prezint pe Iulia Albu, creatoare de modă.
Nu am văzut creațiile duduii, însă dacă-s pe jumate de horror pe cum apare ea la TV, nici nu vreau să văd.
Conița, foarte drăguță de altfel, când e naturală, fără pic de machiaj, reușește să sperie de una singură stoluri întregi de ciori de pe ogoarele patriei.
Și mă miram eu cum în 2012 România a avut cea mai mare producție de grâu din Europa… A alergat nebuna pe câmp machiată ca-n filmele de groază de categoria C.

Până și Tim Burton a fugit speriat când s-a întâlnit cu Iulia Albu. Rob Zombie s-a chinuit cu greu să nu vomite când a dat ochi cu arătarea.
iulia-albu-2

O văzusem zappând pe site-urile de știri. Apăruse la Măruță sau mai știu eu ce emisiune pentru casnice autiste, frapând audiența.
Mi-am zis în gând “Ptiu, ucigă-te toaca, satană” și-am închis site-ul. Ca peste vreo două trei săptămâni să dau de ea pe sticlă. Mi s-au descărcat bateriile din telecomandă de frică. Nu puteam să sting televizorul. Nu puteam să-l scot din priză, deoarece se topise cuprul din prelungitor, prinzând ștecherul TV-ului! A trebuit să sting curentul de la siguranță, alfel, Doamne Ferește, cine știe ce se întâmpla?


Chiar nu știe ce-i în capul femeii ăștia. DE CE NAIBA te machiezi în halul ăsta? Înțeleg, ești creatoare de modă, ai idei, mintea îți mustește de imaginație morbidă, însă cui îi pasă? N-am fost eu la multe recepții pompoase (doar la două), însă nimeni n-a venit ca stafia din Ring îmbrăcată.

Voi ce părere aveți? Sunt eu neînțelegător față de sublima modă, sau e tanti cu câteva doage lipsă?

Acest material e un pamflet și ar trebui tratat ca atare!

Comments

comments

18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum e treaba cu “erorile de pe site”?

Ne cerem scuze pentru erorile de pe site, comanda dvs. nu poate fi onorată. Vă mulțumim pentru înțelegere! Așa-i că...

Mere, pere… somnifere

Cică să nu mănânci multe fructe la o masă. Adică se spune că dacă bagi în tine ca animalul peste...

,, MODERNIZARI” LA…TELEKOM!

  In urma cu ceva timp am fost anuntat telefonic ca, in zilele urmatoare vor veni la domicilu, cativa tehnicieni...

Close