Iustin Paraschiv, omul din spatele succesului Carminstin

Carminstin este in momentul de fata unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata agro – alimentara din tara noastra, acest lucru datorandu-se in mare masura omului de afaceri Iustin Paraschiv, cel care a fondat si conduce si in acest moment grupul de firme Carminstin. Zic grup de firme pentru ca in momentul de fata Carminstin este alcatuita din mai multe firme, fiecare firma avand obiectul ei de activitate. Ferme de animale, fabrici de furaje sau terenuri agricole sunt doar cateva dintre domeniile de activitate in care activeaza grupul Carminstin. Dar pana sa ajuna unul dintre cei mai importanti jucatori din industria agro – alimentara, Carminstin a fost la inceput o firma extrem de mica, ca multe alte firme aflate la inceput de drum. Distribuirea materiei prime pentru industria carnii a fost obiectul de activitate al firmei in momentul in care aceasta s-a lansat. Achizitionarea de terenuri agricole a fost urmatorul pas pe care la facut Iustin Paraschiv, omul care sta in spatele succesului grupului de firme Carminstin. Aceasta mutare s-a dovedit castigatoare pentru Iustin Paraschiv, care ajunge sa fie desemnat cel mai tanar milionar in euro, titlu datorat succesului pe care grupul de firme Carminstin il are. Nu doar el a avut de castigat de pe urma achizitionarii de terenuri agricole ci si afacerea lui care din momentul achizitionarii terenurilor a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai puternic, fiind in acest moment unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata agro – alimentara. Acest titlu nu ia luat mintile tanarului antreprenor ci dimpotriva, acesta si-a continuat ascensiunea in lumea afacerilor devenind unul dintre managerii de top din mediul de afaceri romanesc. Acest lucru nu este benefic doar pentru el ci si pentru economia romaneasca deoarece Iustin Paraschiv a creat mii de locuri de munca, lucru care nu poate fi decat benefic pentru societatea romaneasca.

Cei care vor sa afle mai multe informatii despre modul in care Iustin Paraschiv a reusit sa puna bazele unuia dintre cei mai importanti jucatori din industria agro – alimentara pot face acest lucru, citind aici. De asemenea, cei care doresc sa ii urmareasca activitatea sau sa ia legatura cu acesta, pot urmari profilul de Facebook al lui iustin Paraschiv.

In concluzie, datorita unor oameni ca Iustin Paraschiv si nu numai, economia tarii noastre inca ofera locuri de munca, lucru extrem de important pentru dezvoltarea armonioasa a Romaniei. Din acest motiv, din punctul meu de vedere, Iustin Paraschiv trebuie sa fie un exemplu pentru toti cei care se apuca de antreprenorat, indiferent de domeniul in care doresc sa activeze.

mistin, industria alimentara

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.