Jocul bocancilor!

Jocul bocancilor știți ce înseamnă? Dacă nu, nu ați pierdut nimic important. E modalitatea prin care neonazisștii împroașcă praf în jur, tropăind ca nebunii, sunt influența substanțelor interzise. Pușcărie nene, aia i-ar mai salva.
Însă, un lucru bun au și nebunii ăștia. BOCANCII!

Îmi amintesc de tabăra din 1994. Prietenul Cristi era în adidași pe munte, eu aveam ceva ghete (care mi s-au dezlipit atunci… de le-am lipit cu gumă de mestecat și ciocolată, după spusele lui Cristi, cel mai bun adeziv de pe planetă. Ei sanchi…), iar frate-su, Cornel, avea o pereche de bocanci de munte de prin anii 50. Știți cum arată ăia? Exact așa:
backpaker
Ei bine, de atunci mi s-a declanșat ceva în creier. Vreau și eu asemenea ghete/ bocanci. Mai ales după ce l-am văzut pe Cornel, un copil de 11 ani pe vremea aceea, cum șuta la distanță niște cataroaie de-o dimensiune apreciabilă. Mai țineți minte vechea poantă cu “ia mă, trage și tu la poartă“? când mingea era plină de pietre?

Ei bine, Cornel șuta mingea direct la vinclu, cu bocancii ăia! Așa de buni se făceau pe vremuri.
Acum, te uiți la niște bocanci, vorba vine de munte și nu dai doi bani pe ei. Dai mii de lei chiar și-ți îngheață piciorul în ei pe zăpezi. Păi s-avem iertare, unde e ajutorul dat excursionistului? Faptul că a plătit firma X cât nu face, pentru o bucată de pânză și ceva cauciuc pe talpă?
Nu merci, să le fie rușine!

Așadar, ce mi-aș lua eu de la Kaki.ro? Și pentru mine și pentru echipa mea de flăcăi, aș lua bocanci. Ziceam mai demult, dacă strâng o echipă să mă ajute să repar casa bătrânească de la țară. Ei bine, cu așa înbcălțăminte i-aș echipa. Deși nici cizmele alea de iarnă cu neopren și folie de aluminiu nu arată rău… Însă la bocancii ăștia am ținte de oțel în talbă, bașca vârf de protecțiue. așadar, cornele, îmi pare rău de bocănceii tăi… sunt vechi mă nene, ia d-aici!
bocanci-8-gauri-negri-2029h

Și pentru că am manie cu cuțitele (trăiască filmele din seria Rambo!), iată ce-aș alege. Acest cutit supravietuire, exact ca al lui Rambo!

Voi de v-ați alege de pe Kaki.ro, dacă ați strânge o echipă de oameni pentru drumeții montane? Eu încă visez la o expediție ca-n Cireșarii!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
IN PRAG DE SARBATOARE!…

  ,,Pandemiile schimbă societățile, dar depinde și de boală și de societate și de momentul istoric.”-Radu Umbres Iata-ne ajunsi,cu chiu...

Joe. Alt eșec marca Nicholas Cage

Mi-am promis că n-am să mai încerc să văd vreun film în care joacă Nicholas Cage. Nu m-am ținut de...

LEGENDA UNEI BISERICI ROMANESTI,UNICA IN LUME!

  Jumătate ortodoxă, jumătate catolică bijuteria arhitectonică a fost ridicată de un boier sfâşiat de iubire.Este o biserica taraneasca ,...

Close