Jucați-vă cu primejdia!

Mugur Mihăiescu spunea într-un scheci de acum 20 de ani “Joacă-te cu primejdia, mânca-ți-aș. Mie mi-a rămas în minte asta, mai ales în contextul actual.
Acest context vine în urma rzboiului din Siria, care, în mod normal nu ar trebui să ne intereseze pe noi, fiind pe alt continent. Însă, treaba e că ne interesează, că avem soldați înhămați la jugul NATO condus de americani.
Și uite așa, ajungem la noi în țară. unde tineri descreierați trec la islamism, apoi caută de cumpărat “grenăzi” pe facebook. Și noi stăm și râdem:
– Dar ce-o fi făcut băiatul ăla de e declarat jihadist? Nu și-a păpat prazul la timp?

Jucați-vă cu primejdia mă. Că ăla din tinerel tâmpițel care n-a păpat prazul la timp, poate face rost de două “grenăzi” din Republica Moldova, la 50 de euro bucata. Că și-așa la graniță nu-ți caută nimeni în valiză să vadă ce ai acolo între chiloți și borcane de murături.

Și așa, tânărul ăla care era “așa liniștit, n-a făcut niciodată scandal în bloc“, e-n stare să detoneze o grenadă d-asta în mulțime. Că așa i-a băgat lui în cap imamul dracu să-l ia, din moscheea locală.
Da, sunt rău, imamul nu predică d-astea cu “ucideți jidanii” și “decapitați porcii de creștini“. Însă, din 100 de islamiști de treabă care vin să se roage, există unul care e extremist. Care-l vede pe un puștiulică tâmpițel și pierdut, dezamăgit de ce înseamnă BOR în ultima vreme și-l ia sub aripa lui protectoare. Și-i bagă în cap că Iisus e doar “un prieten imaginar” și adevăratul Dumnezeu e Allah, la care nu poți ajunge decât dacă te arunci în aer într-o mulțime de oameni nevinovați. Și ca să-ți demonstreze cât de bun e Allah ăsta, mai plusează și cu 72 de virgine care te așteptă crăcite în raiul ăla al musulmanilor.
Evident că puștiulică retras și cuminte care n-a vzăut “scorbură” decât pe net, va pune botul la ce-i îndrugă islamistul extremist.

Și uite așa, ăla putea foarte bine să se detoneze în mulțime, urlând cu gura mirosindu-i a praz un “Allahu akbar” zicându-și în sinea lui:
– Păzea fă, că vin acu. Stați acolo încolonate să vă iau la rangă!
kid soldier

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Doar azi și mâine accesoriile Evolio sunt 19,9 lei!

Despre Evolio nu am decât cuvinte de laudă. Am avut o tabletă făcută de ei și a fost mai mult...

Cine vine la Balul bobocilor?

Mâine, 15 decembrie 2015, studenții facultăților de Jurnalism Chimie și de Biologie, din cadrul Universității București, se vor aduna la...

Așa mă, îndoapă-te ca porcul!

Zilele trecute, fără pic de jenă, am băgat în mine chiftele. Era el eveniment McDonald's, în care se preciza faptul...

Close