La ce seriale mă uit

Trebuie musai să-mi fac o listă cu ce seriale urmăresc. Nu neapărat ca să mă laud față de voi, ci pentru că uit câte un serial. Mi-e greu să aștept o săptămână ca apoi să caut episoadele care au apărut.
Așa că lista e cea de mai jos. Sunt doar 5 seriale, însă le urmăresc cu plăcere.

Sons of Anarchy
Un serial pe care l-am îndrăgit de la primul episod. Am dat de el fără să vreau, văzusem o melodie zappând pe youtube și care avea secvențe din film. Așa m-am apucat să-l urmăresc. Păcat că a început s-o lungească. Rar mai face ceva. Iar pe Gemma aia n-o mai suport. De fiecare dată când o văd, o părticică din Peggy Bundy dispare.
Și mai păcat că-n serial au murit atâtea personaje de-mi plăceau. Nu zic la moartea și înmormântarea lui Opie am plâns ca-n prima zi de școală!
opie

Supernatural
Și ăsta o lungește de câteva sezoane. Însă e ceva ce mă atrage. După cum spunea un comentator pe youtube, “This Dean makes me question my sexuality“. Nu, nu mă atrage Dean, decât ca personaj. Au ajuns la sezonul 8 sau 9, Dumnezeu cu mila. Și nu-mi vine să-l las. Am văzut o mulțime de personaje în film, vampiri, vârcolaci, demoni, îngeri, stafii, mumii, de toate națiile! Ba acum în ultimul episod, Dean vorbea cu animalele… Și se uita pierdut la o cățelușă pudel!

The walking Dead
Primul sezon m-a ținut cu sufletul la gură. Sezonul 2 a țras-o de păr de la primul la ultimul episod. Ca s-o caute pe descreierata aia de fetiță. Care era zombie demult. Sezonul 3 a fost drăguțel dar enervant. Rar să urăști mai mult un personaj decât pe guvernatorul ăla… Acum rulează sezonul 4. Apar zombie din ce în ce mai puțini, iar episoadele se concentrează mai mult pe dramele emoționale ale supraviețuitorilor. Mă enervează la culme. Stau ăștia și vorbesc câte 5 minute, apoi încă vreo 2 minute cum unul se uită după altul cu ochi triști. Însă abia aștept următorul episod. Bonus melodia de final a episodului 4.

Hawaii 5-0
Nu trebuia să-l ratez. Nu am văzut vreun episod tras de păr. În afară de faza cu Doris și Wo Fat. În rest epidoadele n-au legătură unul cu altul, exact ca-n CSI Miami, un alt serial de excepție de l-am văzut cap-coadă. Apropos, în CSI Miami a rămas un caz nelămurit… Ca apoi să apară criminalul parcă (sau semăna actorul) în alt episod, în rol de detectiv. Ceva ce-au zăpăcit scenariștii și regizorul.
În Hawaii 5-0 stau și mă întreb dacă l-am văzut vreodată pe Danny să-și conducă mașina. Cred că nu… Sezonul 1, minutul 1:54. Cred că singura dată când Danny conduce în serial…

Brickleberry
Ăsta e un serial de desene animate. Cum n-ați m-ai văzut. Idioți ca-n South Park, cu animație ca-n Family Guy. Au niște poante de cazi de pe scaun. Nerecomandat copiilor!

Și cât de curând mă voi apuca de Breaking Bad. Am înțeles că-i meseriaș, e cu acțiune, împușcături, droguri, maimuțe tranșate și țâțe. În plus, s-au terminat filmările la el, deci n-am să stau cu sufletul la gură pentru un episod nou.

Comments

comments

30 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
,,PERLE” MARI, ROSTITE DE CEI MICI!

Nu odata am citit sau auzit de la semenii nostri, fel de fel de "perle" care mai de care mai...

Fotograful de la nunta mea

Era o zi calduroasa de primavara, totul in jur prindea viata si culoare, soarele ne incalzea cu blandetea lui si...

La baza oricărei construcţii stă o fundaţie solidă

Prietenul meu, George, mi-a spus că are de gând să-şi construiască o vilă, dar terenul pe care va face construcţia...

Close