La pomul lăudat să nu te duci cu sacul

neon-circularO expresie românească sună cam așa:La pomul lăudat să nu te duci cu sacul“. Bă te duci cu mâna în buzunar, pe portofel. Bani să ai, că iei sac de pe drum. Dacă și Dănilă Prepeleac a reușit să ajungă acasă cu o sacoșă?
Ieri mi s-a ars neonul de la bucătărie. am o aplică cu un neon circular. Așa că m-am dus la Brico Depot să-mi iau alt neon. Însă, pe drum, m-am oprit la magazinul de metalo-feroase. Care are de la baterii la becuri, cabluri, materiale de construcție, de toate. Avea acolo neon. 11 lei.
Am mers la magazinul special, că poate găsim mai ieftine, să luăm două.
Nu numai că n-am găsit mai ieftine, NU AM GĂSIT DELOC! La Brico Depot nu au neoane circulare! Iar pe vremea când era BricoStore, aveau 4 raioane pline de fel de fel de becuri și chestii de iluminat. Acum au un singur raion cu electrice… Unde au și câteva spoturi, câteva becuri, două neoane și cam atât!
Am dat o raită și prin Cora, să vedem dacă au neoane. Nicio șansă, nu aveau așa ceva. Așa că hai înapoi la magazinul de la 3 metri de casă. Unde am luat neon și-am cerut și un starter, să fie. am ajuns acasă, am pus neonul la locul lui, l-am prins cu sârmă…
De ce l-am prins cu sârmă? deoarece era ținut de 3 clame de plastic. Care clame se rupseseră de la căldura neonului. Așa că, atunci când am desfăcut capacul plafonierei, neonul stătea bine merci lipit pe capac.
așadar, l-am legat cu sârmă în loc de clemele de plastic și l-am cuplat. am aprins lumina și surpriză… nu se aprindea nici ăsta. Am schimbat atunci starterul. Acum am lumină în bucătărie.
Care va să zică, se stricase starterul, nicidecum neonul… Să mă duc cu neonul la Brico Depot să-l vând la ăia, să aibă și ei în ofertă așa ceva?
Eternity-Neon-Light-Kiss-Her

neon-light-converse-sneakers-1

neon-lights-neon-signs

Și că tot am vorbit atât de neoane, hai să vedem și-o colecție frumoasă de 10 de wallpapere neon!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.