LECTIE DE OPTIMISM!…

 

Acum ,pe vremea coronavirusului,aceasta molima atat de mediatizata ce-a pus pe jar o lume-ntreaga si a produs o panica generalizata,Maria Nicolae,o fetiţă de 10 ani ,a compus un imn emotionant: „Imnul Învăţătoarei Moderne”.Versurile fac referire la relaţia dintre elevi şi învăţătoare care, în aceste zile, ţine legătura cu cei mici prin aplicaţii precum WhatssApp sau Zoom: ,,In timpuri grele noi zâmbim şi mergem inainte”,spune primul vers al imnului ce-a devenit viral pe reţelele de socializare.
„Suntem veseli şi cântăm/ Chiar dacă acasă stăm / Şcoala noastră e acum / Pe WhatsApp sau pe Zoom”- sunt versurile primei strofe.„Fiecare are o învăţătoare/Care n-are stare nicidecum /Zi de zi ne-nvaţă chiar de la distanţă / Şi ne dă câte-un pupic pe Zoom”, spune refrenul,care face referire la faptul că învăţătoarea ţine legătura cu elevii în fiecare zi şi le predă prin intermediul aplicaţiilor.
Piesa a fost publicată cu hastagurile #staţiacasă şi #ImpreunăPutemSchimbaViitorul.Postarea ei de pe Facebook are deja peste 100 de distribuiri, iar cea de pe Instagram , cca 5000 de vizualizări, potrivit Mediafax.În numeroasele comentarii de pe Facebook au fost postate şi fotografii ale unor desene cu curcubee pe care scrie „Totul va fi bine”.
„Efectiv te ador şi când am ascultat această melodie am rămas fără cuvinte!!!”,este doar unul dintre comentariile postate pe Instagram.„E foarte frumos, bravo!” sau „Minunat şi din tot sufleţelul tau de copil!” sunt alte comentarii .
Din cate am aflat,micuta Maria Nicolae este si cantareata,model dar si actrita!Bravo ei,copil talentat!…

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Kit xenon la telefon!

C. mi-a povestit o chestie foarte mișto ce i s-a întâmplat lui tac-su acum doi ani. Pare încredibilă, însă e...

Nu cumpărați scule electrice din talcioc!

Mă bucur să văd că românul e inventiv și încearcă se se descurce. Asta înseamnă supraviețuire. În localitățile mari există...

CE NU STIU INCA MULTI ROMANI DESPRE…. CARNEA DE PORC!

De cand cu molima asta de pesta porcina africana, intens mediatizata si "rezolvata", zice-se, prin sacrificarea a sute de mii...

Close