Live blogging

lbSe poate! Azi va fi o zi plina de live blogging. Scriu de pe tableta, am net gramada si chef de scris. Asadar, in timp ce unii dorm, sau cauta poze pe 9gag sau fac alte prostii in mediul 2.0, Spanacul va fi observator la un eveniment frumos. De azi, Utok va avea procesoare Intel.
Uite ca sciind eu asa, captivat de ce-mi iese, au uitat sa mai cobor la Dristor… Am fugit exact cand inchideau usile. Si cum e cam greu ca un grasune sa se strecoare printre usi, eu am iesit ceva mai repe din sarpele de metal, numit metrou. Abia dupa ce am mai facut ceva pasi a plecat serpuitorul, facandu-si loc prin tunel.
Piata Victoriei. Aici trebuie iar sa cobor. Si cica nu face Spanacul miscare.. Sa vad deseara sub 10.000 de pasi si fac scandal…
La Piata Victoriei vad reclama la cartea “Ce-am facut cand am tacut” de Andreea Esca. Era sa zic eu o prostie legata de un anume buton… Ma intreb daca scrie de el in carte. Mie nu mi-ar fi rusine sa apara, sincer.
Insa eu sunt eu… Si acum ma gandesc daca mai ajung la event la timp. Cum naiba sa fac sa ajung la timp cand trebuie sa fiu undeva la o ora fixa? In peste 90% din cazuri intarzii. Intre 5 si 20 de minute… Acum ce fac? Fug eu de la metrou, insa alerg 50 de metri, nu mai mult… Sa speram ca nu e event cu usile inchise, ca intru abia in pauza, daca or avea pauza.
Si numai live blogging n-am mai facut. Deoarece tehnologia m-a tradat. Telefonul a luat-o razna, abia mi-a facut cateva poze… Net nu am mai avut, doua retele wireless care cereau cod, Dumnezeu stie ce voiau, caci erau fara parola (ca la rds si orange). Iar digi mobilul sufletului nu avea retea in cladirea Intel. Sa nu urli cu spume la gura?
Oricum, vine post nou despre Utok I700. Atentie la pret! E mic si nu-l vedeti, sa nu va impiedicati de el!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De câte ori are nevoie un cuplu de un fotograf?

De câte ori în viaţă are nevoie un cuplu de un fotograf? Sigur, măcar o dată, cu prilejul unirii oficiale...

Răceala cuprinde România!

Cum eu sunt adeptul teoriilor astea ale conspirației, hai să vă spun cum se dă în populație cu arme chimice....

Semnal slab la internet? Uite ce-a făcut un oier!

Nu voi vorbi de Ghiță ciobanul, ci de un englez, pe numele său Richard Guy. Acesta, enervat peste măsură de...

Close