Lucky Studio – locul fetelor norocoase si cu bani

3Toata viata alergam dupa fericire. Toata viata suntem in cautare de ceva, dar cel mai adesea banii sunt cei in jurul carora se invart toate. Ne dorim cel putin atat cat am avea nevoie insa hei, cine nu ar visa sa fie mai presus de banal si nivel mediu?

Am intalnit si oameni fericiti. Unii dintre acestia sunt fetele de la Lucky Studio. O simpla accesare pe Luckystudio.ro iti demonstreaza cate avantaje are o fata model videchat angajata aici. Angajata sa amuze, sa discute, sa se poarte feminin si sa fie admirata, pentru ca totul tine de conversatii in chat privat. Vorbesc dupa bunul plac cu cei care simt o chimie si fac bani din asta. Totul se petrece din spatele camerelor si in camere atat de pretentioase. Pentru ca si fetele sunt pe masura; s-au invatat in lux si au de ce sa isi doreasca numai asta.

2 (1)Lucky Studio a schimbat foaia si modul in care lumea vedea videochat-ul. Pana la urma femeile sunt facute sa fie rasfatate, nu-i asa? Exact acest lucru se intampla si aici; toate fetele au parte de schimbare de look, de aranjat, coafat, de tot rasfatul ce poate fi oferit unei femei pentru a-i scoate in evidenta frumusetea. Si asta se intampla cu toate, inca de la bun inceput cand aleg sa lucreze aici. Au parte de transport, de cazare daca este cazul, insa cel mai important este ca lucreaza intr-un mediu placut. Stresul la locul de munca nu este ceea ce ele stiu, ce au cunoscut aici.

Mai mult decat placerea in sine de a castiga prin frumusete si imagine, banii primiti fac marea diferenta. De fapt muncesc pentru ei, intr-un sistem simplu: o zi de munca se incheie cu banii platiti, bani de luat in seama. Un control total de care ele au parte pentru ca nimic nu se intampla fara sa fie la vedere totul,  cu transparenta si confidentialitate.

2 (2)Ce se intampla cand trec pragul de iesire de la Lucky Studio? Au o viata a lor, o alfel de viata pentru ca isi permit ceea ce multe dintre tinere nici nu viseaza. Isi permit sa investeasca in ele, in pasiunile lor, in placerile lor de timp liber. Isi doresc sa avanseze, sa studieze, sa calatoreasca. Isi doresc haine, bijuterii, timp liber petrecut la spa, saloane. Pentru ca si tineretea lor o merita insa cel mai mult ele merita asta!

Pentru o viata mai buna unele femei aleg sa treaca granita si sa munceasca printre straini. Fetele destepte si norocoase de la Lucky Studio aleg sa munceasca intr-un loc in care banii cu care sunt platite sunt mai multi fata de ceea ce ar primi in orice alta parte. Aleg sa munceasca cinstit pentru bucuria unei vieti fara lipsuri. Si reusesc!

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Zimbrul – episodul 4

Episodul 3 Pe naveta spațială zimbrul, se dădeau lupte crâncene. Ghiță trebuia trezit urgent! - Băi! - Nu, nu! Craiova...

Vreau 1000!

În vremurile astea, ce înseamnă 1000? Vă spun eu, puțin. Foarte puțin. Vreau 1000. 1000 de inși. Hai să vă...

Vreau să slăbesc! Și-mi trebuie adidasi ca să alerg!

Fraților, e musai să slăbesc. Am o ditamai burta. Și nu e faptul că arăt dizgrațios, e vorba că nu...

Close