Lumia 550, foarte așteptat

Zice-se că Lumia 550 este foarte așteptat de către pasionații de tehnologie, datorită prețului său mic. Terminalul celor de la Microsoft are un ecran de 4,7 inci cu rezoluție HD (720×1280), cu 331 ppi.
Telefonul rulează pe OS Windows 10, are memorie internă de 8 GB, extensibilă cu ajutorul unui card micro SD până la 200 GB și dispune de 1 BG memorie RAM.
Procesorul său este un Cortex-A7 Quad-core la 1,1 Ghz, iar procesorul grafic este Adreno 304.

Camera foto principală este de 5mx și poate filma la rezoluție HD, în timp ce camera frontală are o rezoluție de 2 mpx și poate filma la rezoluție VGA (640×480).
Bateria Li-Ion de 2100 mAh promite până la 672 ore în stand-by, 14 ore de vorbit sau 60 re de vizualizat clipuri video/ rulat muzică.

Prețul telefonului va fi de doar 140 de dolari.

Bun, un Lumia acceptabil ca preț. Dar de ce ai lua cu 140 dolari un telefon cu asemenea specificații, când poți lua ceva de zeci de ori mai bun? De exemplu Vonino Jax Q. Un telefon pe care îl am în teste de 10 zile și abia i s-a dus 40% din baterie. Diseară va apărea și un review amănunțit. Prețul lui? Doar 330 lei. Diagonala 5 inci, procesor 1,3, tot quad-core.

Sau, cel mai cuminte, aruncați un ochi pe GearBest, unde cu 140 de dolari îți iei telefon cu ecran de 5,5, FHD, camera de 13 mpx și baterie de 4000 mah. Doar că nu va fi trecut Microsoft pe carcasă, ci Dondgee, Lenovo sau Oppo.
lumia550official

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Spatzle cu spanac

Cum trebe musai ca gogu să dea de mine pe prima pagină, ideal ar fi să mă găsească pe prima...

România nu duce lipsă de manipulare!

România, din păcate, nu duce lipsă de manipulare și manipulatori, unii pe linie de partid, alții după "efectul de turmă",...

Curățenia impecabilă, condiția succesului în HORECA

Se știe că una dintre codițiile succesului în HORECA o reprezintă curățenia impecabilă, pentru a putea atrage și păstra clienții....

Close