Mâine plec

Flăcăi și flăcăuașe, mare anunț important. Mâine plec în Cipru. Am refăcut bagajul de vreo 3 ori.
Trebuie să am bagaj de mână și bagaj de cală. Ăla din cală va fi plin cu haine, prosop, șlapi, hârtie igienică (stai că aia nu-mi trebe), o sticlă de suc (mă duc acum s-o bag la gheață) și alte acaretruri.
În bagajul de mână voi avea cablurile de la telefon, portofelul, o ciocolățică și cam atât. Hmm. Cam puțin basgaj dacă e să le pun pe hârtie.

Atunci de ce naiba tot ce-am zis mai sus umplea 2 geamantane de-ale mai mari?

Nu mi-e frică de Cipru ci de drum. De avion vreau să zic. N-am mai zburat vreodată. Și nici într-un mountain russe nu m-am dat. Era ceva așa în parcul Herăstrău, numai că mult mai mic. Ca un văr de-l treilea, în grupa mică la grădiniță, bașca înapoiat mental. Cam așa era trenulețul ăla față de un mountain russe. Mi-a fost frică prima dată când m-am dat în ăla. Frică bine. Apoi m-am dai de de vreo 5 ori. Tot cu frică. numai că era adrenalina aia. cu toate că stăteam nemișcat ca un bolovan și mă țineam strâns de barele alea, mai mai să le îndoi.

E ciudată treaba cu avioanele astea. Om vedea mâine cum e. Trezirea la 4 dimineața, ba chiar mai devreme. LA 4 35 maxim tre să fiu la Unirii, de unde să iau 783 până la Otopeni. Acolo încă o oră jumate durează îmbarcarea, controlarea bagajelor, fel de fel. Apoi suirea în avion. Cineva mi-a zis să nu stau la geam. Să stau pe mijloc că pot și dormi, va fi exact ca un drum cu mașina. Mai puțin decolaarea și aterizarera.

Drum cu mașina… Auziți voi. Apropos, avioanele au asigurare rca și asigurare casco? Or fi și ele obligate prin lege? Știu că faza cu centura e obligatorie. Cel puțin la decolare și la aterizare.
Dacă vrei să mergi la toaletă te ridici și te duci. sper să nu m-apuce cufureala. Nu de alta, dar nu mă văd stând juma de oră pe WC-ul din avion… Și să țin minte să nu trag apa când stau pe WC. Mulți au făcut așa. Și acum le zice bottomless dudes.

Dar după aia e distracție. Știți cum vom sta la mare eu și Răzvan?
Uite ca așa mai jos. Cu berea în față.

awrr5z8_700ba

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.