Mâncare bio, băutură bio, cosmetice bio…

Ce știm despre produsele bio?
Că-s foarte sănătoase, de aceea sunt și scumpe. Vezi tu, vrei să mănânci și să bei sănătos? Îți iei bio, alfel bagi chimicale în tine, îți crănțăne E-urile între dinți!

Nu prea m-am atins de produsele BIO, sincer să fiu. Păi când îmi ceri 26 de lei pe 100 de grame de pastramă, să nu-ți zic ceva de-a bătrână mă? nCe, tu-mi vinzi kilul de capră cu 260 de lei? Dar ce mă, a păstorit-o Nabucodonosor și frații lui? a mângâiat-o fratele Greuceanului? Bine că nu era oaie, că sigur era oaia bălaie din Miorița, și era păcat de la Dumnezeu să omori oaia sfântă a baladei românești. Ce se făceau copiii la BAC? Păi nimic, ca de obicei. Fumau în clasă!

Dar, să revin la produsele bio. Dacă e să fiu de acord 100% cu produse bio, sunt de acord la cosmetice bio. Pentru că am văzut ce efecte nasoale au tonele de machiaj de proastă calitate asupra pielii. De-n 10 ani, o fată de 20 de ani, ajunge să arate a 60, din cauza unor asemenea chimicale care strică pielea.

De aceea, recomand întotdeauna un machiaj bio de calitate. apropos de machiaj, știați de unde-a apărut?
CULORI_FARD_OCHI_750x197
De la egipteni. Până și sclavii foloseau rimel negru pentru a nu-și strica ochii în sarele arzător al deșertului. ba chiar s-au răzvrătit într-o zi împotriva stăpânilor, deoarece nu-și primiseră în ziua aceea rația de rimel.
– Apăi patroane, nu tu apă, nu tu haleală, biciul pe noi, e OK. Dar nu fi băi jigodie să ne tai și rimelul de pe listă, că dracu-ți mai face ție piramidele lu’ pește!
– Bine băieți, na-vă!

Și uite-așa, machiajul a ajuns și-n zilele noastre, chiar și la bărbați. Întrebați-l pe Florin Piersic. Eu nu știu ce folosește omul, însă peste 50 de ani, dacă-i urmez sfatul, voi arăta și eu a om de 40, adică fix cât jumătatea vârstei. În mod sigur se dă cu ceva ulei de cocos, altfel nu-i chip!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Revelion 2014 în Londra. Dezmăț, capete sparte și un mort.

Peste 100 de persoane au fost arestate ieri dimineață în Londra, majoritatea fiind trecute bine peste limita de 0,8 la...

Cumințenia lu’ pământ nu ne apartine!

Nebunie mare cu sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Statul român vrea să dea o sumă exorbitantă pentru a o cumpăra....

O DESCOPERIRE… NEDESCOPERITA DE MII DE ANI!

Am... descoperit-o insa si eu, ca interesanta informatie, pe un site de pe internet! De acolo, din mediul virtual, am...

Close