Mâncare bio, băutură bio, cosmetice bio…

Ce știm despre produsele bio?
Că-s foarte sănătoase, de aceea sunt și scumpe. Vezi tu, vrei să mănânci și să bei sănătos? Îți iei bio, alfel bagi chimicale în tine, îți crănțăne E-urile între dinți!

Nu prea m-am atins de produsele BIO, sincer să fiu. Păi când îmi ceri 26 de lei pe 100 de grame de pastramă, să nu-ți zic ceva de-a bătrână mă? nCe, tu-mi vinzi kilul de capră cu 260 de lei? Dar ce mă, a păstorit-o Nabucodonosor și frații lui? a mângâiat-o fratele Greuceanului? Bine că nu era oaie, că sigur era oaia bălaie din Miorița, și era păcat de la Dumnezeu să omori oaia sfântă a baladei românești. Ce se făceau copiii la BAC? Păi nimic, ca de obicei. Fumau în clasă!

Dar, să revin la produsele bio. Dacă e să fiu de acord 100% cu produse bio, sunt de acord la cosmetice bio. Pentru că am văzut ce efecte nasoale au tonele de machiaj de proastă calitate asupra pielii. De-n 10 ani, o fată de 20 de ani, ajunge să arate a 60, din cauza unor asemenea chimicale care strică pielea.

De aceea, recomand întotdeauna un machiaj bio de calitate. apropos de machiaj, știați de unde-a apărut?
CULORI_FARD_OCHI_750x197
De la egipteni. Până și sclavii foloseau rimel negru pentru a nu-și strica ochii în sarele arzător al deșertului. ba chiar s-au răzvrătit într-o zi împotriva stăpânilor, deoarece nu-și primiseră în ziua aceea rația de rimel.
– Apăi patroane, nu tu apă, nu tu haleală, biciul pe noi, e OK. Dar nu fi băi jigodie să ne tai și rimelul de pe listă, că dracu-ți mai face ție piramidele lu’ pește!
– Bine băieți, na-vă!

Și uite-așa, machiajul a ajuns și-n zilele noastre, chiar și la bărbați. Întrebați-l pe Florin Piersic. Eu nu știu ce folosește omul, însă peste 50 de ani, dacă-i urmez sfatul, voi arăta și eu a om de 40, adică fix cât jumătatea vârstei. În mod sigur se dă cu ceva ulei de cocos, altfel nu-i chip!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cadouri cât cuprinde!

Cui nu-i place sa primeasca cadouri? Mie imi place foarte mult sa primesc cadouri mai ales acum in preajma sarbatorilor....

Upgrade

Azi, spre deliciul fanilor şi băloşirea femeilor, am revenit. Fost-am plecat că nu mai aveam placă video. Și acu am...

COINCIDENTE SAU….NUMEROLOGIE?!

  Despre numerologie(studiul simbolismului numerelor),daca va amintiti,am mai discutat in cateva articole.Va reamintesc acum,doar ca numerologia este folosita pentru a...

Close