Mâncare bio, băutură bio, cosmetice bio…

Ce știm despre produsele bio?
Că-s foarte sănătoase, de aceea sunt și scumpe. Vezi tu, vrei să mănânci și să bei sănătos? Îți iei bio, alfel bagi chimicale în tine, îți crănțăne E-urile între dinți!

Nu prea m-am atins de produsele BIO, sincer să fiu. Păi când îmi ceri 26 de lei pe 100 de grame de pastramă, să nu-ți zic ceva de-a bătrână mă? nCe, tu-mi vinzi kilul de capră cu 260 de lei? Dar ce mă, a păstorit-o Nabucodonosor și frații lui? a mângâiat-o fratele Greuceanului? Bine că nu era oaie, că sigur era oaia bălaie din Miorița, și era păcat de la Dumnezeu să omori oaia sfântă a baladei românești. Ce se făceau copiii la BAC? Păi nimic, ca de obicei. Fumau în clasă!

Dar, să revin la produsele bio. Dacă e să fiu de acord 100% cu produse bio, sunt de acord la cosmetice bio. Pentru că am văzut ce efecte nasoale au tonele de machiaj de proastă calitate asupra pielii. De-n 10 ani, o fată de 20 de ani, ajunge să arate a 60, din cauza unor asemenea chimicale care strică pielea.

De aceea, recomand întotdeauna un machiaj bio de calitate. apropos de machiaj, știați de unde-a apărut?
CULORI_FARD_OCHI_750x197
De la egipteni. Până și sclavii foloseau rimel negru pentru a nu-și strica ochii în sarele arzător al deșertului. ba chiar s-au răzvrătit într-o zi împotriva stăpânilor, deoarece nu-și primiseră în ziua aceea rația de rimel.
– Apăi patroane, nu tu apă, nu tu haleală, biciul pe noi, e OK. Dar nu fi băi jigodie să ne tai și rimelul de pe listă, că dracu-ți mai face ție piramidele lu’ pește!
– Bine băieți, na-vă!

Și uite-așa, machiajul a ajuns și-n zilele noastre, chiar și la bărbați. Întrebați-l pe Florin Piersic. Eu nu știu ce folosește omul, însă peste 50 de ani, dacă-i urmez sfatul, voi arăta și eu a om de 40, adică fix cât jumătatea vârstei. În mod sigur se dă cu ceva ulei de cocos, altfel nu-i chip!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Am să dau petrecere când…

Voi găsi o pungă de Bake Rolls cu toate rondelele întregi în ea. Ultimele au fost ceva horror, de parcă...

Treci mă de te-mbracă!

- Treci mă de te-mbracă, n-auzi? Ia pantaloni pe tine! Se uita Ilie la maică-sa ca vițelul la poarta nouă....

Echipa SWAT in actiune

Azi am intarziat la munca, asa ca mi-am luat pedeapsa. Sa stau in fata aeroportului... De la 7 stau numai...

Close