Mândru că-s alb

ATENȚIE! Următorul material poate fi considerat de niște panseluțe ofensate ca fiind imoral, jignitor, xenofob, homofob, misogin și mai știu eu cum. Așadar, înainte de-a trage o concluzi pripită după titlu, puneți mâna și citiți materialul în întregime.

Așadar, titlul “bombă” este afirmația “Mândru că sunt alb“.
În urma unor scântei, în lume s-au pornit oamenii să urle că “vai, ce nasol e să fii rasist“. Da, de acord. E jignitor să gândești despre cineva că este mai prost decât tine, sau chiar inferior din toate punctele de vedere, deoarece persoana cealaltă este de altă orientare sexuală, altă rasă sau alt sex decât tine.

https://www.washingtonpost.com/video/national/the-death-of-george-floyd-what-video-and-documents-tell-us-about-his-final-moments/2020/05/30/152ba0a3-57e1-4d79-8f6e-421988ed59ef_video.html

Nebunia pornită de la moartea lui George Floyd a ajuns prea departe. Pe fimări se vede cum un idiot de milițian îi stă cu genunchiul pe gât, în timp ce ceilalți gabori cretini fac mișto de el, zicându-i ridică-te. De ce populația atunci a stat? De ce n-au năvălit peste cei 4 gabori, să-i ia de pe Floyd? Au stat și-au filmat. Că atât știu să facă. Apoi, exact ca-n zicala “după război mulți viteji se arată“, se apucă să dea foc magazinelor, să spargă secția de poliție, să vandalizeze. 


Unde e dreptatea pentru George Floyd pe care îl idolarizează acum mulți, spârgând magazine și furând pantofi? Sau e doar un pretext pentru a comite ilegalități fără să fie trași la răspundere?

Dacă negrii sunt mândri că-s negri, indienii sunt mândri că-s indieni, asiaticii sunt mândri că-s asiatici, foarte bine. De acord cu ei. Dar și eu sunt mândru că sunt alb. Ei bine, afirmația asta poate fi considerată rasistă. De ce? am zis eu că negrii sau alte nații îmi sunt mie inferiori? Nu, am spus doar că sunt mândru de rasa mea. Atât.

Dar tot căcatul ăsta a degenerat atât de mult, încât și semnul de OK, zice-se că gata, nu mai e deloc bine să-l folosești, că ești considerat automat rasist, nazist, că îl slujești pe satan și alte bazaconii scornite de niște minți rătăcite.

În America, acea țară minunată pe care o vedeam în filmele cu “visul american” a fost centrul acestui scandal. s-a văzut că nu prea mai merge faza cu covid-ul, hai s-o dăm pe aia cu rasismul. E data de 10 iunie 2020 acum. Până la sfârșitul anului vor fi demonstații și scandaluri mari pe tema homosexualității și pe tema evreilor. Bănuiesc eu așa. Că prea-s toate legate. Nu mă credeți, nu-i nimic, peste câtvea luni veți vedea cum “rasistul, xenofobul și homofobul” a avut dreptate.

Personal, nu am nimic împotriva negrilor, a homosexualilor, a evreilor, a femeilor, a nimănui. Toți ne naștem egali. Dar iată cum, o afirmație deloc rasistă împarte lumea în pro și contra. Nu mă mai mir de nimic.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
ANTON CEHOV – CUGETARI LACONICE DESPRE VIATA!

Din cate se stie (daca se stie!?), A. Cehov face parte dintr-o categorie de artişti atipică, pentru că nu credea...

Anul ăsta slăbesc, iau licența, devin un supererou!

Odată cu noul an, fiecare dintre noi are câteva rezoluții personale, pe care, pe moment, chiar crede că le va...

Parfumul perfect

Și iată că am ajuns la nivelul 8 din SuperBlog. Aici e vorba de parfumul perfect. Și nu oricare, ci...

Close