Mare party de 1 mai

2246Văd care mai de care cum se împrăștie în toate colțurile țării, să petreacă 1 mai. Zic colțuri, deoarece la munte sunt stânci colțuroase, iar la mare e chiar acolo într-un colț Vama Veche.
N-am fost eu mare iubitor de Vama Veche, am mers de câțteva ori, dar nu prea mi-a plăcut. Am văzut destule câte să-mi fac o părere. Am explicat pe larg aici.
Ultima dată am fost așa în treacăt, să salut niște oameni. Era să mă înțep de 2 ori în seringi aruncate pe plajă. De atunci nu mi-a mai trebuit Vama Veche. Să sperăm că lucrurile vor lua o turnură frumoasă, că lumea se va deștepta și va face curat.
Dar să revenim la 1 mai. Toți pleacă din București. Majoritatea.
Și văd des întrebarea “Ce faci de 1 mai?“.

Dorm. Sau încerc să dorm. Asta deoarece unul din bunii mei vecini s-a apucat pe la 7 dimineața să facă șvaițer dintr-un zid de rezistență. Asta la 20 de minute după ce m-am pus în pat, să dorm. Nu l-a ținut munca mult pe muncitorul de 1 mai. După o bere s-a potolit, pe la 7 jumate.
M-am pus la somn șiu-am dormit liniștit până pe la 1. Când m-a sunat un prieten să mă întrebe ce fac de 1 mai. Nu de alta, el e la munte, la grătar și deja era abțiguit.
– Dorm! 1 mai-ul mumă-tii! Pa!

Și mai apuc să mai dorm 40j de minute. Până să mă sune alt prieten că vrea să-l ajut cu ceva a calculator.
după aia n-am mai apucat să dorm. Așa că pe la ora 14 m-am gândit să sun la RDS să fac portarea aia, doar să văd programul de-l au.
– Până la ora 14!

Și RDS-ul are azi, mâine și poimâine până la ora 14 program. Deci mâine până-n ora 2 voi începe să am și eu net pe telefon. Sperăm.
Și apropos de 1 mai muncitoresc, am reparat furtunul dușului, la capătul celălalt.
Acum mă ocup de niște site-uri, după cum ați văzut în header cum se mișcă slide-urile.
Până pe la 5 jumate, când plec. De 1 mai ies și eu la cafenea, m-a invitat Duda Udă. Fără mici, numai că am de gând să comand o pizza…

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
S-au închis casele de marcat dar tu nu ai plătit încă. Ce e de făcut?

Am trecut acum câtva timp printr-o experiență ciudată. Intrasem la 10 fără 10 în Carrefour, inițial voiam să-mi iau un...

NASA anunță șase zile de benză în decembrie!

"NASA a anunțat că între 16 și 22 decembrie, o furtună solară va lovi pământul, blocând lumina soarelui în proporție...

Paralia Katerini, poza 360 de grade

Am incercat si eu sa fac o poza 360 de grade in Paralia Katerini. Nu a iesit cum a trebuit,...

Close