Mare party de 1 mai

2246Văd care mai de care cum se împrăștie în toate colțurile țării, să petreacă 1 mai. Zic colțuri, deoarece la munte sunt stânci colțuroase, iar la mare e chiar acolo într-un colț Vama Veche.
N-am fost eu mare iubitor de Vama Veche, am mers de câțteva ori, dar nu prea mi-a plăcut. Am văzut destule câte să-mi fac o părere. Am explicat pe larg aici.
Ultima dată am fost așa în treacăt, să salut niște oameni. Era să mă înțep de 2 ori în seringi aruncate pe plajă. De atunci nu mi-a mai trebuit Vama Veche. Să sperăm că lucrurile vor lua o turnură frumoasă, că lumea se va deștepta și va face curat.
Dar să revenim la 1 mai. Toți pleacă din București. Majoritatea.
Și văd des întrebarea “Ce faci de 1 mai?“.

Dorm. Sau încerc să dorm. Asta deoarece unul din bunii mei vecini s-a apucat pe la 7 dimineața să facă șvaițer dintr-un zid de rezistență. Asta la 20 de minute după ce m-am pus în pat, să dorm. Nu l-a ținut munca mult pe muncitorul de 1 mai. După o bere s-a potolit, pe la 7 jumate.
M-am pus la somn șiu-am dormit liniștit până pe la 1. Când m-a sunat un prieten să mă întrebe ce fac de 1 mai. Nu de alta, el e la munte, la grătar și deja era abțiguit.
– Dorm! 1 mai-ul mumă-tii! Pa!

Și mai apuc să mai dorm 40j de minute. Până să mă sune alt prieten că vrea să-l ajut cu ceva a calculator.
după aia n-am mai apucat să dorm. Așa că pe la ora 14 m-am gândit să sun la RDS să fac portarea aia, doar să văd programul de-l au.
– Până la ora 14!

Și RDS-ul are azi, mâine și poimâine până la ora 14 program. Deci mâine până-n ora 2 voi începe să am și eu net pe telefon. Sperăm.
Și apropos de 1 mai muncitoresc, am reparat furtunul dușului, la capătul celălalt.
Acum mă ocup de niște site-uri, după cum ați văzut în header cum se mișcă slide-urile.
Până pe la 5 jumate, când plec. De 1 mai ies și eu la cafenea, m-a invitat Duda Udă. Fără mici, numai că am de gând să comand o pizza…

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Lăsați prostiile, că s-au fumat!

Români! Atenție mare la ce prostii faceți. Chit că "e pe net", justiția nu stă degeaba. Aia din românia, poate....

Muzică adevărată

Dacă nu ați ascultat până acum albumul "Home invasion" de la Ice-T, nu sunteți rapperi adevărați, oricât B.I.G. sau 2Pac...

Stresul, această boală modernă!

Traim intr-o lume (societate) agitata, generatoare de stres. O lume neimpacata, dezbinata si plina de nevoi, de cerinte si zbucium...

Close