Mare și tare

Will Ferrell şi Kevin Hart predau cele mai hilare lecţii de supravieţuire după gratii, odată cu lansarea comediei „Mare şi Tare”, din 27 martie, doar la cinema.
GH_D3_019.dng

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa în penitenciar. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.
GH_D28_131.dng

Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt.

Comedia „Mare şi Tare” este o producţie Warner Bros. Pictures care poate fi văzută pe marile ecrane începând cu 27 martie, mulțumită Freeman Entertainment.
GH_D13_056.dng

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum e să fii pe LSD?

V-ați întrebat vreodată cum e să fii pe LSD? Că tot tineretul din ziua de azi tot a tras o...

CRAVATA!…

Chiar daca este considerat un simbol al elegantei masculine, unii experti cred , de la un timp, ca purtarea unei...

Voi duce lipsa a câteva lucruri esențiale

Din păcate, după ce mă voi muta pe insulă, voi duce lipsa a câteva lucruri, fără de care viața la...

Close