Masajul erotic, o adevarata relaxare

Mai nou peste tot aud despre masaje, cat sunt de bune, ce bine te simti dupa, ce mod placut de relaxare si alte povesti. Sincer sa fiu, nu am crezut absolut nimic din ceea ce am citit.. pana cand am zis si eu sa incerc.

Inainte de a merge intr-un salon de masaj erotic, m-am documentat putin, daca pot spune asa, despre calitatea serviciilor in diverse locuri, nume de maseuze si alte detalii. M-am bucurat ca am gasit aceste informatii foarte usor si foarte detaliate. Se pare ca masajul este cu adevarat printre preferintele romanilor. A fost foarte important sa ajung de la inceput intr-un salon masaj erotic bucuresti bun, pentru a nu avea parte de un masaj de la cineva fara experienta si sa raman cu un gust amar.

Dupa prima vizita, nu mi-a venit sa cred. A fost excelent. As mai fi ramas inca o ora, doua, pana seara. Nu ma asteptam sa ma faca sa ma simt atat de bine, atat de usor, nici nu stiu cum sa exprim senzatiile in cuvinte.

Toata aceasta fericire a durat pana intr-o seara, cand am vazut pe internet, din greseala, un anunt cu un masaj erotic bucuresti. Chiar in acea clipa am uitat de masajul simplu si am inceput sa imi doresc un masaj erotic. Sigur, suna un pic ciudat, dar dupa mai multe cautari pe internet mi-am dat seama ca nu e nimic complicat, insa e atat de special. Informatiile nu au lipsit nici despre acesta, dar era mai putina lume care se pare ca l-a practicat, in comparatie cu masajul normal, lucru care mis e pare absolut normal.

Am inteles ca sunt multe saloane in care masajul, o parte importanta din toata activitatea lasa de dorit, iar si mai multe saloane au un pret afisat, dar la fata locului este altul. Aceste lucruri nu mi-au prea placut, insa am zis sa imi incerc norocul la cel mai bun salon masaj erotic. Este vorba de monamour-club.ro. Daca sunteti curiosi, va recomand sa aruncati si voi o privire. Abia astept sa vad cum va decurce totul, fiind vorba de un masaj, plus ceva interesant.
fata-sexy

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
SF, mai aproape de realitate

Cine zicea că Science-Fictionul este doar așa, o poveste pentru copii, îl rog să citească mai jos. De-a lungul timpului,...

Dorele, mai ai mult?

Am avut nevoie să-mi repar ceva la pereții din apartament. Nu faptul că-s toți pereții cu burtă, de parcă ar...

ACOPERISURI …VERZI!

De la un timp,acoperisurile verzi devin o moda in judetul Bacau! Cel mai mare acoperis verde,din Romania,exista deja la Comanesti,...

Close