Materiale pentru pictură la un preț rezonabil

Nepotul meu, George, e pasionat de pictură, dar n-a absolvit vreo formă de învățământ legată de acest subiect. Este un autodidact și a constatat că pictura îi poate aduce și ceva bani, nu îndeajuns încât să trăiască din asta, dar mai mult decât ar face-o cei mai mulți pictori amatori. Sigur, a învățat o mulțime de lucruri legate de acest domeniu. Totuși, m-a vizitat și mi-a arătat câteva studii dintr-o mapă, spunându-mi că ar vrea să le transforme în picturi pe pânză. M-a întrebat dacă știu un magazin cu materiale pentru pictură la un preț rezonabil.

Ei da, asta știam cu siguranță, fiindcă și eu îmi mai sting setea de frumos încercând să pictez și o fac de ani buni. De-a lungul anilor, am reușit să-mi fac idee despre prețurile practicate pe piață, așa că m-am orientat spre un anumit magazin online de profil, căruia i-am devenit client fidel.

– Și ce materiale ai vrea, Georgele? l-am întrebat eu, chiar dacă știam foarte bine ce-mi va răspunde.

George, care e mai  mic decât mine doar cu câțiva ani, îmi răspuns, cu un gest de nerăbdare:

– Păi, nimic neobișnuit, omule: culori, pensule, aerografe, chestii de-astea.

– Bine, Georgele, caută pe net colorit.ro și găsești tot ce dorești, la un preț prietenesc, inclusiv panza pentru pictura din bumbac la metru.

– De ce să cumpăr de acolo?

Oamenii de acolo au experiență de peste 20 de ani în comerțul cu materiale pentru pictură. Permanenta legătură cu clienții i-a ajutat să înțeleagă exact nevoile acestora. Și apoi, ei se aprovizionează de la importator. RoArt Distribution este unic importator și distribuitor în România al mărcilor: Harder & Steenbeck, Isabey, Iwata, Jacquard, Lukas, Nerchau, Raphael, Renesans, Sculpey, Sennelier, Tintoretto și altele. Acum deține poziția de lider pe piața online de materiale pentru pictură în România.

– Aha, asta voiam să aud! Nu ești primul care mi-l recomandă, să știi. Și apoi aici am la dispoziție 30 de zile pentru a returna produsul și a-mi primi banii înapoi, în maximum 15 zile de la primirea produsului.

– Așa-i, tinere. Dar acolo ai garanția calității. În plus, beneficiezi de livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei. Livrarea se face prin Cargus. Și dacă până acum trebuia să plătești pentru a avea posibilitatea de a deschide coletul înainte de a-l plăti, acum ai gratis această facilitate. Înainte de a plăti, poți deschizi coletul în fața curierului, pentru a-i vedea conținutul. Dacă produsul e deteriorat sau dacă lipsesc unele produse, îl poți refuza sau poți completa un proves-verbal de constatare. În baza acestuia, îți vor expedia produsele deteriorate sau cele lipsă ori îți vor restitui diferența de bani.

– Personal, îmi place faptul că am consiliere gratuită. Dacă nu știu cum să folosesc un anumit produs sau ce să aleg pentru un proiect anume, ei îmi oferă consiliere gratuită telefonic (la numărul pentru detalii tehnice) sau prin formularul de contact.

– Da, Georgele, fii sigur că îți pot oferi, pe lângă cele mai bune produse de pe piață, și servicii excelente. Eu deja m-am convins de asta, acum e rândul tău…

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.