Mega Image EPIC FAIL!

Știți reclamele acelea enervante de la Mega Image? Cu food artist, care taie ardeii și castraveții făcând mașinuțe, motociclete, elefănței, pe care apoi îi trage în poze?
Ei bine, după alea au apărut cele actuale, cu orez cu lapte (ce mare chestie, bagi orez în lapte), unde vine-bnă mă-sa cu sfaturi de îmbunătățire. Cu un baton de vanilie (care costă cam 11 lei) și cu niște dulceață (care 3 vreo 30 lei un borcănaș), faci un desert delicios.

Foarte delicios, merci frumos, de la orez cu lapte de mă costa 5 lei, acum rețeta asta îmbunătățită mă costă 50. Să zic merci că, Doamne ferește, n-a amintit ceva și de șofran că-mi amanetam TV-ul doar ca să mănânc niște orez cu lapte!

Însă asta e la modă acum. Reclama care bate pasul pe “Mama știe cel mai bine“. Și poza asta arată cât de bine le știe mama. Și ca să facă un epic fail din tâmpenia asta, au trântit și un ditamai afișul.
tampon

Uite mă, că am trăit 34 de ani degeaba, că maică-mea n-a știut ce voiam eu. Doream tampoane!

Și asta-mi aduce aminte de un banc vechi.
Dorel și Gigel, doi prieteni de vreo 6 ani stăteau de vorbă.
– Ce vrei să-ți aducă Moș Crăciun?
– Un tampon!
– cum adică? Ce e ăla?
– Nu știu, dar zicea la televizor că dacă ai tampon poși să înoți, să călărești, să sari cu coarda elastrică, să conduci mașina

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.