Metrorex, când rezolvăm problema asta?

De mai bine de jumătate de an scara rulantă de la Dristor este stricată. Vorbesc de scara dintre Dristor 1 și 2, nu de cea de la capăt, pe unde lumea iese la suprafață. De peste jumătate de an oamenii urcă pe scară. Asta în 2014, în secolul vitezei și-al tehnologiei. Sunt bătrâni care pierd minute bune încercând să urce scările alea.
20141018_153608

Metrorex, când ai de gând să rezolvi problema asta? S-au făcut sesizări la sediul central însă fără niciun răspuns până în prezent. Acum scara este plină de mizerie și praf, de parcă n-ar fi folosită de dinainte de război. Înțelegeam dacă e o scară pe care ar folosi-o 20 de inși pe zi, gen Gara de nord 2. Aia să nu meargă. Dar la Dristor? Care e nod, cu peste 10.000 de oameni zilnic? Pun și eu o cifră din burtă, mai mult de 10.000 de oameni urcă zilnic pe scările alea.

Să ia scara de la Gara de Nord 2 și s-o pună la Dristor.
Cum de până acum nu s-au crizat șaormiștii pofticioși, clienți fideli ai Dristor Kebap? Sau au zis că dacă urcă sările normal, fac ceva mișcare deci nu se mai îngrașă de la șaorma?

Acum câțiva ani, japonezii și-au cerut scuze public deoarece într-un an de zile, trenurile lor au avut o întârziere cumulată de… 3 secunde! Trei secunde pe an întârziere. Păi decât ceasurile elvețiene au precizia asta mă fratele meu! Nu urlăm că stăm în stațiile Metrorex și 10 minute până să vină trenul. Însă urlăm când în nodurile mari nu merg scările alea rulante.
O problemă asemănătoare era cu scările de la Universitate. Alea le-am văzut fiind funcționale de câteva ori în viață. Văd că-n ultimul timp merge una din două. Bună și aia, decât deloc!

Articol inspirat de Yamasha, care are aceeași problemă cu Metrorexul.

Așadar, se face ceva? Dacă da, când? După ce iese președinte cine trebuie?
20141018_153527

20141018_153536

20141018_153556

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Aniversari cu bomboane personalizate

Cat de bucuros va fi un copil cand isi ca citi numele pe bomboanele cu care-si serveste colegii de ziua...

Little Big – melodiile ăstora stau pe repeat!

De două zile am dat de-o trupă din Rusia, numită Little Big. Au același stil ca și cei de la...

Am condus azi cât pentru toată săptămâna!

"Ar trebui să mi se ridice statuie mă. La traficul din București de zilele astea, ar trebui să mi se...

Close