Mi-am luat vilă cu piscină!

Da! Vilă cu piscină. Visul fiecăruia. Eu mi-am luat. Dar pentru spanac, nu pentru mine. Am schimbat hostingul!
Da, tre să dau de băut. La toată lumea!

Şi firma meseriaşă de m-a lăsat să stau în vila lor cu piscină şi palmieri, este Namebox.

Ideea e că de la ei voiam de prima dată să iau hostingul, dar am fost oarecum obligat să iau în partea ailaltă, unde aveam şi domeniul. Acuşica gata! Am casă nouă.
Adică vilă meseriaşă. Se întinde pe spaţiul de 5 giga teren mănos. Pot planta orice vreau eu! În afară de snuff, necro, animal and child porn, evident. Deocamdată mi-e foame de leşin, că abia m-am mutat. Şi până am urcat bagajele sus, până m-am instalt a durat ceva. De fapt nu a durat nimic, că a mers găitan tot, s-au ocupat flăcăii şi flăcăuaşele de la firmă de tot.

Numa că eu nu vedeam vila… Aveam chei, ştiam unde e adresa, dar nu mergea nimic. Şi-am aflat de ce… Aveam eu cheile, dar erau greşite. Şi cum voiam să intru, vila zicea că nu-i corect. Şi dacă am încercat de 3 ori şi a fost nereuşită deşchiderea porţilor, au chemat garda de mi-a luat pe sus.

Adică mi-au blocat IP-ul. Că am mii şi mii de usere şi parole, e care nu le mai ţin minte, nu le am notate. Mi-am adus aminte în schimb nişte parole de la nişte căsuţe de mail de acum 12 ani. Care culmea încă mai merg… 🙂 Dar acum am motive să meargă bine toată treaba aici pe Spanac.

Mă pot ocupa serios de nişte chestii pe care le voiam face de vreo juma de an. Şi-n curând se vor face ceva modificări p-aicişa. În bine, evident!

Așadar, fraților, dacă vreți și voi așa vilă cu piscină, meseriașă ca a mea, vorbiți cu NameBox. Și vom fi vecini. să vă vizitez zilnic frigiderul, Kramer style!

Comments

comments

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.