MICUTA SORINA,COPILA DIN BAIA DE ARAMA-CETATEAN AMERICAN!

 

Ea are deja asigurare de sanatate din partea sefului tatalui adoptiv.Dl.Gabriel Sacarin, tatal ei adoptiv,cu dubla cetatenie, ofera pe net explicatii conform carora asistentii maternali sunt de vina pentru ce s-a intamplat in casa lor, si mai spune ca, in fisa medicala a fetitei, este scris ca a avut pneumonie si giardia, boli care dovedesc lipsa grijii celor care au crescut-o, in viziunea lui…
,,Noi suntem în contact permanent cu oamenii de specialitate pentru a o ajuta pe fetia sa faca mult mai usor trecerea. Noi am vazut-o pe Sorina ca este un copil bun si frumos, am vazut asta în perioada de potrivire, care a avut loc anul trecut.Asistentii maternali au încalcat mai multe legi, din ce în ce mai multe legi, inclusiv încalcarea unei decizii judecatoresti.Eu am fost la medicul de familie si am cerut fisa medicala. În acest moment fetita este asigurata de catre seful meu, la fel ca întreaga mea familie. În fisa medicala am gasit mai multe externari din spitalul de la Baia de Arama . Diagnosticele erau pneumonie, giardia si alte boli de care nici nu-mi mai amintesc.”, a declarat Gabriel Sacarin.

Asadar,copila din Mehedinti,si-a inceput o noua viata alaturi de actualii sai parinti adoptivi.Trecutul,sumbru si cu numeroase incercari fizice dar mai ales pshico-sufletesti,e ca si uitat!Povestea parintilor naturali ai Sorinei? Mama, decazuta din drepturi înainte s-o nasca, tatal a refuzat s-o recunoasca!Mama mai are un baiat, dintr-o alta relatie. Atunci când acest copil avea doar un an si jumatate, femeia a fost decazuta din drepturi pentru ca l-a batut cu o cruzime greu de descris, conform declaratiilor politistilor de la Transporturi Feroviare care au intervenit si l-au salvat pe copil de sub agresiunea mamei, în Gara Craiova. Femeia a spus ca dorea sa se razbune pe baietel pentru ca tatal acestuia o parasise. Ulterior s-a stabilit ca mama Sorinei are probleme psihice.Loredana Lucan,mama Sorinei ,a mai avut câteva relatii, iar apoi l-a cunoscut pe tatal Sorinei în comuna Tâmna, sat Plopi. S-a mutat la el si a adus pe lume fetita pe care, însa, tatal nu a recunoscut-o. Ca si fratele sau mai mare, Sorina a ajuns într-un centru de plasament,dupa care la familia din Baia de Arama! Trist si impresionant!

f

Asa a fost,dar nu mai este,Este totusi o noua si graitoare dovada a modului in care statul roman,conducatorii acestuia,s-au preocupat si se preocupa de soarta copiilor,din aceasta tara europeana.Alta dovada,ceva mai actuala ,este si cea din Caracal,soldata din pacate cu un final tragic si de ne conceput,greu de imaginat!Asa ca intreb si eu acum:d-leTudorele,d-na Carmen Dan si ceilati fosti colegi de la Putere,afland de toate aceste ,,minuni”,de tot ce s-a intamplat si se intampla,nu va mustra constiinta?Ati dormit bine,fara cosmaruri?!Sa va si spun ce cosmar avem noi,cetatenii onesti ai Romaniei:se facea ca v-ati coalizat cu dusmanul,cu acei criminali,talhari si profitori de pe urma indulgentei si nepasarii dumneavoastra,cei ce-ati emis si aprobat legi potrivnice multor familii si copii din tara in fruntea careia v-ati cocotat!Oare,nu ati avut si nu aveti chiar nici-un fel de cosmar,vreo mustrare de suflet!Mira-m-as!

Marc Ciubotaru

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Rasism sau nu?

Am inceput sa ma uit la serialul "Black Lightning". Cam pentru copii, sincer sa fiu, nu se ridica la nivelul...

Robinet, robinet, da’ de care?

Țin minte imediat după liceu, când abia intrasem la facultate, că trebuia să mă angajez. Deh, facultate particulară, banii nu...

Vreau în Hawaii!

Mă uit la Hawaii 5-0. Serialul nou. Abia aștept să apară episoadele. Așa de mult îmi place serialul încât aș vrea...

Close