Ministerul educaței a decis introducerea păcănelelor ca probă la Bacalaureat!

Având în vedere că, mai nou, poți intra la facultate și fără să ai Bacalaureatul luat (vezi cazul lui Gigi Becali, un pionier în aceast șmen politic), ministerul Educației a decis introducerea unei probe mult mai ușoare în cadrul “Examenului vieții“. Cine spunea că școala vieții e barbutul?
Așadar, din 2015, elevii pot opta să treacă din clasa a 12-a la facultate fără Bacalaureat, sau să-și susțină totuși acest examen, mai mult în joacă.
Mai multe despre această știre:

– 100 de absențe vor însemna 100 de lei pentru păcănele, cu cât mai multe, cu atât mai multe șanse de câștig
– pentru ca fetele să nu-și rupă unghiile în butoanele butucănoase ale păcănelelor, ele pot opta pentru examenul de selfiuri
– cine va avea iPhone 7 imediat cum va ieși pe piață, va primi nota 10 la examen. Doar are bani și este o cinste a acestei țări!

200544828-001
Totuși, știrea nu a fost primită cu brațele deschise de publicul larg.
– Cum adică, păcănele? Eu am picat la mare, română și istorie. M-am zbătut cu 3 materii și ăștia dau de butoane și trec Bacu’? se plânge Hodorog George, patron de covrigărie.
– Nu e bine. O să fie coadă la examenul de BAC în prostie. Eu nu pot sta 12 ore la trecerea de pietoni ca să treacă hoardele de doritori de bacaloriat! susține Bălănel Cărăușu, tirist.
– Romania at it’s best! Anonim, în timp ce mușca hulpav dintr-o șaormă cu de toate.

Pe viitor ministerul Educației vrea să scoată limba română din materiile de BAC și să introducă plimbatul la Mall.
Toți știu limba română acum. Se joacă pe tabletele alea și trimit zeci de sms-uri, de parcă n-ar avea minute gratis. Înseamnă că le place să scrie. Mai știi de unde mai apare un Creangă, un Eminescu dintre blocurile gri? Așa introducem plimbatuil la Mall. Toți au iphone și aplicația aia care-ți numără pașii. Cu cât mai mulți pași, cu atât nota mai mare. Faci mișcare și iei și BAC-ul, declară satisfăcut Cioroianu Theodor, purtător de cuvânt al M.E.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.