Moare Arrow?

Văzând ultimul episod din acest sezon din Arrow, mi-am propus ca acesta să fie ultimul episod pe care-l voi urmări din serial. Abia după aceea mi-am dat seama că sezonul se termină cu… moartea lui Arrow?

Bine, nu se poate ca principalul personaj să moară, însă din acest ultim episod asta s-a văzut. Oliver se luptă cu Ra’s al Ghul. Luptă scurtă, în care Oliver era un taur nervos față în față cu cel mai bun toreador.

Episodul, precum și sezonul 3 se termină când Ra’s al Ghul înfige sabia în Oliver, care-și revede tatăl, mama, sora, viața trecându-i prin fața ochilor. Ra’s al Ghul scoate sabia din el și-l înpinge cu piciorul de pe munte, Oliver căzând în gol.
bscap0146

Deja serialul a luat-o rău de tot pe arătură. Au apărut jdemii de ciumegi, care mai de care mai abil în mânuirea arcului și al sabiei. Băi, în afară de Deadshot, n-a mai fost vreunul bun să tragă cu pistolul. Vezi dragă Doamne, săgeata trasă de Arrow e mai bună decât un glonț calibrul 50. Hai să fim serioși… film film, însă cât de proști suntem? Ei bine, foarte, din moment ce benzile desenate cu eroii ăștia fistichii au succes de prin anii 60.

M-am uitat să văd ce va fi în episodul următor. Laurel îmbracă costumul de justițiar al soră-sii. Excelent, acum și proasta aia e luptătoare! Nu mă mai atrage serialul încă de prin sezonul doi. Văd că acum au făcut ultimul episod din sezon mai captivant, să te facă șă-ți dorești să vezi episodul următor. Mai avem o lună. Până atunci uit de el!
bscap0147
Însă cam toate serialele au luat pauză sau s-au încheiat. Sons of Anarchy s-a terminat prost, Brickleberry a încheiat sezonul, în primăvară revenind, la fel și Walking Dead, care și ăsta a început iar s-o lungească inutil, ca-n sezonul doi, când toată acținea s-a petrecut în jurul găsirii copilei lui Carol. Ca la sfârșit, să apară ca zombie, ceea ce era de așteptat!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Viziteaza cele mai romantice orase din lume cu o masina inchiriata

Companiile rent a car pot fi un sprijin de incredere atunci cand vine vorba de calatorii si excursii. Acestea iti...

O metodă elegantă de tortură?

După ce-am următit Person of Interest și Blacklist, am observat fel de fel de metode de tortură, mai mult sau...

Barcelona

Azi Spanacul vă prezintă unele locații de vizitat în Barcelona. Acest oraș este al doilea oraș ca mărime după Madrid, capitala...

Close