Modelul face diferenţa!

În ziua de astăzi lucrurile evoluează foarte repede, tehnologia a ajuns la un nivel înalt şi acum ne permitem să dăm mesaje în timp real în orice ţară de pe glob. Acum orice tânăr din România abia aşteaptă să împlinească vârsta de 18 ani, vârsta legală pentru obţinerea unui permis auto.
Dorinţa lor cea mare? Condusul propriei maşini. Bucureştiul a întrecut oraşele New­ York şi Moscova la numărul de maşini. Practic capitala ţării noastre este mult mai aglomerată din acest punct de vedere. Şi cum nu se crează maşini pentru fiecare om în parte, trebuie să ne mulţumim cu modelele disponibile pe piaţă. Şi atunci ce ne facem? Vom avea aceeaşi maşină că a vecinului de peste drum sau chiar identică cu cea a fiului vecinei de deasupra? Nu, suntem nevoiţi să găsim o soluţie pentru a reuşi să ne evidenţiem maşina şi de asemenea de a reuşi să o recunoaştem şi după alte aspecte decât numărul de înmatriculare. Vopsitul e o soluţie cam costisitoare, dar ce spuneţi cumpărarea unor covoraşe sau presuri care să ne modifice aspectul interior al maşinii? Această metodă poate fi o soluţie foarte accesibilă pentru oricine, dacă eşti în căutarea unor presuri simple sau de ce nu… în căutarea unor ceva mai „cu stil” intra pe PTCAUTO şi vei găsi cele mai bune oferte la covoraşele potrivite maşinii tale.
De asemenea site­ul PTC­AUTO, îţi pune la dispoziţie şi Protecţii pentru Praguri ori Bandouri sau Tăviţe Premium. Țineți minte, pentru presuri auto, ce trebuie să faceți.

Pentru mai multe detalii accesaţi site­ul.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read more:
Cum e noul site România Liberă?

Temă: Discuție liberă despre noul site România Liberă. Ca să ne putem apuca despre a discuta acest subiect, va trebui...

Cea mai frumoasă rochie

Nu, nu m-am tâmpit! Voi scrie despre cea mai mişto rochie pe care am văzut-o în 32 de ani de...

Stand-up și iarbă

Hai că uite m-apuc să aștern aici ceea ce voiam de ceva vreme să scriu. Știți voi tot felul de...

Close